Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni u rodnom listu pise. vjeroispovijest: musliman narodnost: ----------- drzavljan: bih stoji mi prazno ono u sredini.
Zato ih je pun Zagreb
Za HRVATE ima mjesta samo kao TURISTE!!!! Za one koji hoce da žive ovdje, mogu biti samo BOSANSKI KATOLICI!!!! BiH4EVER
mi muslimani nemamo nacionalnost, pa nam to smeta. zato hrvate nazivamo katolicima, a srbe pravoslavcima.
Po čemu to Bošnjaci imaju veća prava na BiH nego bilo koji drugo narod u njoj. Nemoj laprdat gluposti.
Ako Hrvati hoće da održe konstitutivnost u BiH trebaju i Bošnjacima dati da budu konstitutivni u Hrvatskoj. Pa nismo mi svačiji konak!
spominjemo neke \"Bosnjake\" maloljetnu naciju, a Hrvate se zamjenjuje bosanskim katolicima e svasto u bozjoj basti
potpuno si u pravu. znam, bio sam tad u Varešu i ne dao Bog da do tog sporazuma nije došlo. Srbi su to i više nego dobro naplatili i usput zaustavljali kolone i pretrazivali stvari pokušavajući nać nešto vrijedno a to ljudi su spašavali gole živote.
kako hocete po tamburi,pojedinacno ili u duetu?
gospodine josipovicu dali su dalmatinci i slavonci ko i srbi sa hrvatima jedan od cetiri konstuitivna naroda hrvatske? dali danas slavonija, dalmacija, krajina hrvatska mogu postat realnost cetiri konstuitivna naroda i entiteta:)))
Hrvati sredneje Bosne znaju vrlo dobro da im nije bilo Srba i Karadzica 1993 da ih puste da prodju , sve bi ih poklali pomahnitali bosnjacki mudzahedini . Znaju to ovi iz Varesa vrlo dobro .
ti to zajebavaš ili? zbog par HOS-ovaca da ste odustali? Pa smiješan si. Ovo sto si ti citirao svi znaju, samo je pitanje da to neki još ne žele prihvatit kao istinu. To je bila službena muslimanska/bošnjačka politika tad. možes ti pričat sta hoćeš.
\"Nek se zna da je Bošnjacima bilo vaznije protjerat Hrvate iz Srenje Bosne nego se obračunat sa Srbima u Podrinju i sdruge strane Vlašića, Jajca itd.\" pa mi krenuli, ali vi ubiste Blaza!
Srbi i Hrvati u bih su prirodni saveznici jer imaju zajednickog neprijatelja a to je velikobosnjacki musimanski fasizam i ...............toliko da znate .......pozzzz
meni ovo sve lici na 90-te...srbi i hrvati se ponovo udruzuju..Tudzman-Milosevic (sporazum u Kradjordjevu ) = Covic-Dodik ( neki aktuelni politicki dogovor) / Covic - Dodik - Tadic ( ekonomski dogovor )..... Ali izdrzat ce Bosna, i prije je!!!