Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Neumu su Bošnjaci večinski. Ako ništa juni, juli i avgust. Pero ne rise entiteti nisu nikad postojali u BIH. Zato imaju lokalne zajednice poput općina u kojima svaki građanin može ostvariti svoja prava ali imati i određene obaveze.
STA JE PROBLEM? TRI NARODA - TRI ENTITETA I MIRNA BOSNA! KAO DA SE SADA NE ZNA KO JE NA KOM DIJELU FEDERACIJE VECINA?! AJD DA SE NE FOLIRAMO...ETO DODJITE U NEUM I VIDITE KOLIKO TU IMA OD BOSNE...ILI U SIROKI, ZAPADNI MOSTAR....ILI...
BUUUUUUU -U- ?
HDZ-1990 je ista stranka kao i HDZ nastala zbog sukoba oko pozicija. Politike svih stranaka koje okupljaju ljude na nacionalnoj osnovi su jako štetne. Rezultate njihovog koncepta vlasti većina osjeća na svojoj koži. Otkud njima pravo da govore u ime naroda, meni se i sama pomisao na dodatne entitete gadi. Ljudi koji misle drugačije ne mogu doći do izražaja jer lopovi imaju novac i mogu se promovirati. A što su drugo nego lopovi, zašto se ne zalažu za racionalno ustrojstvo države kako većina novca ne bi išla na administraciju. Prava naroda se mogu zaštititi i institucionalno. Hrvate kao i druge narode u BiH ugrožavaju ovakvi političari, i nakon 20 g. pričaju istu šuplju priču. Porazimo ih 3.10.
Čuj hoće hrvatsku republiku unutar BIH.Pa mislite na taj fazon kupiti glasove.Narod više nije ovca da ga neko pravi budalom.Nudite nešto što je nemoguće kao što i ostale nacionalističke stranke nude.Pozabavite se vi malo ekonomijom, zapošljavanjem, stambenom politikom, vaspitavanju omladine,obitelji i dr. Nije više važno ko vlada i na kojem dijelu ako pljačka vlastiti narod i ako narod od takve vlasti nema ništa.
Zaboravio si na ratne štete koje duguje RS Federaciji, na porušene gradove,na penzije koje duguje majkama i ženama Srebrenice,na štete koje duguje bivšim logorašima. A što se tiće penzionog fonda do 92 njega su opljačkale i uništile tadašnje koalicione vlasti SDS,HDZ,SDA.
troskovi administracije prelaze polovinu BDP-a i to je NEODRZIVO! Valjda BH-Hrvati nisu glupi da popuse izbornu foru o tzv. republici.To jedan od mnogih ekonomskih razloga za njeno nepostojanje i pokazatelj za buduce desavanje tj. smanjivanje administracije(ukidanje kantona i entiteta).A i pored toga su valjda do sad apsolvirali da se pararepublike u republici BiH stvaraju oruzijem i vojnom agresijom sujednih drzava pa ako su spremni za taj poduhvat-Bujrum.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA pisno sam malo
SAMO ZA ISLAMSKU BOSNU I HERCEGOVINU SE TREBA BORITI I ISTRAJATI
lozite se ovce lozite, beeeee beeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A sto ne bi moglò???? Moze, moze..... Ali, kad se napravi u Srbiji, R. Sandzak, R.Vojvodina, Hrvatska Republika.... U Hrvatsku kad se napravi R.S.Krajina, Bosnjacka Republika......eeeeeeeeeee. tek onda bi mogla i ta tz H.Republika.....
dobro je kako ste vi , nema od tog nista sinovi!!! ZA HARETA !!!!!! IIII UKIDAMO I RS .
Hahahahaha joj skutora cuj rebuliku hahahahaha
selefu , cerka ti dobro prica Bosanski i j e b e se na bosanskom i to od malena
E eto kad sve razdijelite , budete svaki na svome u svome toru i ne gledate \"one tamo \" , teči će svima med i mlijeko , moći ćete svi u vlastitim avionima putovati po svome ,kao što sad žive oni \" čisti \" u BL , Bjeljini, Grudama , Posušju ,Zenici , Goraždu .....