Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedostatak zakona o zastiti okolisa pokazuje kvalitet nasih politicara - kada pustaju seljake da bacaju smece sa nebodera, pljuju po cesti, i ostala sranja sto ne bi pustili i Mittal da zagadi vodu - sta ima veze haja
@zayebani Vala ni vi tariguzi niste nista bolji. A sto se tice ove situacije, najbolje da se Mital povuce iz Bosne, pa nek onda radnici opet kukaju, nema posla, nema para, nema hljeba.
periguza da nema trebalo bi HIn izmislit :)
Evo i u centru Sarajeva, preko puta suda, posječena su dva divna, zdrava drveta, jer su \"nekome\" smetali. A benzinska pumpa koja tu stoji, nikom ne smeta, ne smetaju ni smrdljiva isparenja koja se šire oko pumpe, posebno ljeti, ma ljepota jedna.
treba poceti ybijati politicare, duge nema. Metar u vugla u mracnom haustoru,cakija u djale.... pa nek se ostali nauce...
@Sadašnji zakon za prekršaje ove vrste predviđa sankcije u iznosu od 500 KM za fizička lica, a pet hiljada KM za pravna lica\" lijepo, sad ce svi da dolazi i izlijevaju kancerogebe materije. jefnitinije je platiti kaznu nego platiti skladistenje otrova. ali glupi Bosnjaci ce da se truju zbog glupog ponosa yebene zeljezare koja nikom ne treba. Umrite svi vi nizvodno, to nikoga ne brine...
Ma ja prodaš im željezaru za 1 cijelu marku a onda se oni ovako ponašaju.
koji smo mi glupi narod,dok se mi svadamo ovi nas jos truju a sto je najgore ovi nasi korumpirani politicari sute ko pizde i naj naj naj zalosnije ovaj NAROD....pfuj
Koje dno dna...
to hrvatska... samo naprijed... tuzi nas jer mi necemo da tuzimo i smaknemo papke sto nas truju...
Silajdzicu sjeme ti se zatrlo kakve nam ovo idiote dovodis u zemlju da unistavaju ovo malo jada sto nam je ostalo. Dabogda ti svaka marka od Mittala zaradjena haram bila. Neka, neka svi cemo mi gore jednog dana gore pred izvrsnog direktora da odgovaramo za svoje postupke.
bas me briga neka jesad tuze, jadna ova zemlja kad majmuni vladaju. Zivimo u zoni sumraka svakako....
mislis da je 300miliona dolara dovoljno velika kazna za ovakvu ekolosku katastrofu? Priroda i ljudi koji se nalaze u blizini zagadjene zone se ne mogu oporavti jos 30 godina. gdje god su ovi zeleni nastanjeni tu je poganluk, ciganija, javasluk, lopovluk, bezobrazluk i drskost, i najposlije medjunacionalne i medjuvjerske tenzije.
Ma šta ne rade inspektori vikendom? Ima da rade kada se radi o ovakvim stvarima, lijepo ih trebalo dići od kuće. Majko moja, gdje živimo?! Banana Država. Ne reaguje nfederalna vlada jer su u talu sa ovim inostranim \"ulagačima\". Hajde narode, biraj opet ove stranke i na sljedećim izborima, dabogda se potušili.
Kreho je ponovio da izlijevanje toksične materije nepovratno oštetilo životnu okolinu, a najveću štetu BiH bi imala od moguće tužbe iz susjedne Hrvatske. \"Izvjesno je da je dio te tekućine već otišao u Savu, te da postoji osnovana bojazan da će Republika Hrvatska tužiti Bosnu i Hercegovinu\", tvrdi naš sagovornik. To se sve moze platiti, puno brze nego sto ce se priroda oporaviti.