Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je clan mafije....
Herceg-Bosna sada kliče oj Dragane predsjedniče..Herceg-Bosne prvi tiću, oj Dragane Čoviću
Rokaju Muje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To u Hrvatskoj nikom nije zapelo za oko pa ni Hrvatima u bih nego samo sejdinim glasačima,jer njih kao takve omalovažavaju.
Ja mislim da je ovo slucajno namjerna greska
Nema nista od tog dledeci nandat ima ponovo Komsic
E nema ti u presernistvo 🤣🤣🤣nema nema mozes da sanjas a idi u sabor rh tamo trazi izbornu jedinicu
e neces vise nikada zlikovce na tu funkciju, mogu oni na HRTv-u potpisivati sta god hoce,mozes samo sanjati tu funkciju,nikad vise zapamti
Bosnjacima je najveci uspjeh sto su preglasali hrvate. A sto tonu ko titanik ni briga ih nije haha. Birnjem komsica ste sebe spustili a hrvate podigli. Al treba imat sve zube da bi toga bio svjestan.
svoj ti poso,Covic vise nikada nece biti clan predsjednistva pa nek propadne sve .Komsic ce uvijek biti ispred njega,a to nije nikakav hrvatski predstavnik naroda nego 3 clana predsjednistva trebaju zajedno da predstavljaju BiH i da je stite a ne da se bore za svoju stranku ko sto je Covic radio.To mu se vise nece dopustiti ,mucko djubre ko sto Mamic kaze
vidite da ga podjebavaju u hrvatskoj
Dje si predsjednice? Sta ima u predsjednistvu Dragane? Ti nikad vise, to je sigurno! I onaj je zesca taraba ali ti ces dobro ostariti u nadi kao i ti tamo tvoji sledbenici.
predsjedništvo 2022 biće,crnadak,danijela kristić i Dino konaković
Potpisali ono što i jest...
Snovi moji, puste zelje moje...
Ma ni oni ne znaju ko je on...pojma niko nema
HRT još uvijek plače za Smiljkom Šagoljom,nadrinovinarčićem fašističke orijentacije i razmišljanja!
Korektno!
Hercegovci, kada se rodi dobije plan Grada Zagreba!?
amra.havericbeganovic, sanjaj, daleki san!