Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Hrvati glasamo za Komšića, i pozivamo sve ljude u Federaciji da glasuju za njega, jer je Čović puno lošiji izbor i za Hrvate i za BiH.
zato sto je hrvat
Hebo mater kako su glupi. Lijepo vam u Ustavu pise da iz Federacije moze glasati ko hoce i za Boš. i za Hrv. člana
Pitajte krivoustog mrtvog tuđmana zašto a ne OHR
@rodjoStipe rodjo, kad vec pametujes o Ustavu, trebao bi znati, ako nista drugo onda bar nabrojati konstitutivne narode u BiH 😉
Dosta getoizacije.Hoćemo građansku državu .Jedan čovjek jedan glas.Državljanin BiH sam po sebi treba biti konstitutivan.
Tako sto je isti Zeljko Komsic i sto je porijeklom Hrvat i sto se osjeca kao Hrvat....a nije ustasa i pripadnik UZP,. Mislim da se njima pod Hrvatom podrazumijeva samo ustasa.
evo predlažem preustroj tj. reustroj na republiku bosnu i hercegovinu
Prvo treba rijesiti pitanje ko određuje ko je hrvat, bošnjak, srbin ili ostali. Mozda bi to trebo OHR uraditi. :) :) :):) Je li jedino hrvat ko ima člansku HDZ ili ko ima krsteni list.
samo građansko uređenje,jedan čovjek jedan glas,to je demokratija
Stop teroru manjine nad većinom !!!
ovisu iz kamenog doba,nek ide u hrvatsku i nek dijeli,
Radi obavijestavanja javnosti prije izbora americka administracija trebaju Covica i neke od njegovih blizih HDZ-ovaca staviti na crnu listu zbog kriminala i izazivanja medjunacionalne propagande.
Mislim da time sto smo glasali za Komsica, a nismo Hrvati, smo samo ustolicili Colica dovijeka i to ovi pokusaju da kazu. Hoce da kazu da nemaju sanse da ga skinu dok Hrvati ne budu birali Hrvate. Ja sam za gradjansku drzavu, ali to nije slucaj.
Nisu svi hrvati nacionalisti ili jos preciznije ustase. Ako nije za ovih godina od 91-e svakome jasno da je sa nacionalistima u laznom patriotizmu i pljacki sve propalo i da se izlaz mora traziti u gradjanskom uredjenju.
Ovima kura mozak pokljuvala.....gzaba je kad se tako rodi...nemozes mu uzeti i iz guzice staviti u glavu
oni bi da malo dijele drzavu kao uzecemo za sebe hercegovinu i sve sto vodi prema moru odobriti srpsku ostaviti brcko uvesti jos koji distrikt gdje mislimo da ima hrvata i resto podjeliti sa bosnjacima kao federaciju pa za 20 godina ponovo izdvojiti gdje se skupi hrvata