Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeee...procitah jucer: \"Obilježen egzodus srba sa Grbavice\" ... :) pljače mi se ...zao mi ih eee btw.. ne valja bacati smeće kroz prozor:)) ima KANTA, KORPA. To vam je inace imenica zenskog roda- plasticna posuda valjkastog ili nekog drugog oblika otvorena sa jedne strane koja sluzi za bacanje otpadaka...
interesantno kako clanak o zagadjenju okolisa moze da pokrene bujicu nacionalnog vrijedjanja ... znaci bolesni ste. inace, clanak vam je kurac.
elitno naselje..stan 80m2,klima,2 mokra čvora,sigurnosna vrata,podno grijanje,bez posrednika i šetača-cijena 199999EURA...odlicno i za poslovni prostor,prednost strancima i povratnicima iz inostranstava!
Medju onim razbacanim papirima , sigurno ima i ime i prezime onog koji je to bacio ( koverta od pisma , racun i sl ) Znaci samo je do komunalne inspekcije , koja to treba pregledati i kazniti vinovnike. Usput jos da jebem mater ovim vlasima , opancarima koji provociraju sa svojim kom. Zivjeli
Bice bolje, bice bolje...
pa pokakim ti se na tvoje naselje i na strance te koji ne mogu izdvojiti 5-10 KM dnevno da se to odrzava... vec kad su tolika elita!! a istina je da to smece primitivci i seljacine bacaju koji nemaju opce kulture i razvijene ekoloske svijesti, ali bacaju svugdje ne samo ispred elitnih zgrada..ali eto vec kad zele guzonje i stranci da zive u elitnom zdanju kakvo i jeste Koševska Hills mogu platiti nekoga da im kupi to smece, na kraju krajeva sta je sa nasim RAD-om?
Zasto stanari ne izadju i to ne pociste sta treba da vam dodje neko iz Brisel-a pa da pocisti ...Elita i kita... SAMO ZNATE KRITIKOVAT.. Setnja s kafe na kafu i prica o milionskim biznisima.. Nigdje u svijetu milion dolara nije bezvrijedniji nego kod nasih kahva biznismena... Ocistite smece, posadite cvjece, okrecite stubiste sta ste se usrali... .Ljencuge jedne...
Nismo mi svi isti jer su 87% civilnih zrtava rata bili Bosnjaci... nebi mi toliko smetala RS da nije bazirana na genocidu...da mi je neko rekao prije rata da su srbi takav narod i da ce pociniti takve zlocine nebi mu vjerovao...i da su 99% zrtava Bosnjaci opet bi bilo \"pa i mi srbi imamo svoje zrtve svi smo isti\"....I opet ovdje mnogi sheru Bosnjaci im nevaljaju a oni valjaju....Svaka cast Armiji BiH koja je vodila najcasniju borbu u historiji i zbog koje mi Bosnjaci mozemo da idemo uzdignute glave.....
folk naselje...
u pi*ku materinu jake elite!
Nemojte mi brukati naselje , ovdje žive sranci u Hills-u .... A nakotile se ove došlje boga mi pravo , on ne vidi kontejner i zelenu kantu mamu im retardiranu
... MOLIM X-COM, DA NAM PRUZI INFORMACIJU KAKO DA UPLACUJEMO SREDSTVA ZA IZGRADNJU OVE PRIJEKO POTREBNE DJAMIJE KOD ELEKTROPRIVREDE. INSALAH, BICE TO BRZO NAPRAVLJENO. HVALA.
Nasoj djeci je potreban posao a ne djamije.A previse ste optereceni srbima ko je rekao da sam taj.Ah da muliman sam vjernik.Zar su nam potrebne ima ih vec dovoljno.
Sta se toliko svadate pa u ovom nasem ratu svi su bili isti svi su isto radili samo niko nece da prizna.Ni jedna strana nije bila nevinasce .Sv mi imamo svoje zrtve .
Sta imas protiv izgradnje dzamije. Daj argument, OSIM tvog primitivnog i neosnovanog straha od Islama i muslimana, i SVEGA sto nije srpsko tj. sto nije isto kao ti? Tvoje izjave su OLICENJE neobrazovanosti, primitivnosti, i cinjenice da nikada nisi vidio DRUGACIJE tj. vjerovatno nikad nisi izasao iz sela u kom si se, nazalost, rodio.