Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti predsjedništvo i prebaciti nadležnosti na vijeće ministara i parlamentarnu skupštinu. Za ovakav cirkus od države, tri čovjeka koja će uvijek biti u konfliktu su samo teret za budžet i samo nazaduju državu javnim ispadima. Za 20 godina apsolutno niko ništa iz predsjedništva nije uradio, nit ce kad uraditi.
Kakva je gnjida ovaj Inzko, nisam ni znao. Došao je ovdje da se zajebaje, uzima pare i ladi jaja. Ovaj sastav sa Komšićem, Silajdžićem i Radmanovićem ako nije ništa promijenio na bolje neće ni jedan vjerojatno. A sa ovim sastavom nek nam je Bog u pomoći.
Ne znam da li je ovo slučajnost ili je "naš" Inzko potkupljen ili je Bosna već otpisana u Evropi
" Visoki predstavnik u BiH Paddy Ashdown 2004. godine smijenio je Šarovića s mjesta potpredsjednika SDS-a i zabranio mu političko djelovanje zbog neispunjavanja odredbi Dejtonskog sporazuma (ovu odluku ukinuo je Valentin Inzko) "
" Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Wolfgang Petrich u martu 2001. godine, ličnom odlukom, smijenio je s funkcije člana Predsjedništva BiH Antu Jelavića. U obrazloženju je navedeno da je Jelavić predvodio donošenje političkih odluka s ciljem osnivanja hrvatske federalne jedinice u BiH, kojim je ugroženo ustavno uređenje FBiH i BiH. Navedenom odlukom, koju je kasnije ukinuo Valentin Inzko, Jelaviću je zabranjena svaka politička i javna djelatnost u BiH "
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Frilissa.ga
osmi saziv predsjednistva: izetbegovic, covic i dodik
Separatisti, jel moguće da vas je baš toliko smijenjeno prije isteka mandata?!? Možda ipak nije do stranaca, možda je do vas bagro vonjava!!!! Ah, da, nema šanse da je do vas, sve je to zavjera svijeta! Vlahahahahaha
Aprilski paket bio je u aprilu 2006., tokom trajanja 3.saziva Predsjedništva (a ne 4.) i zahvaljujuci njemu je Silajdžić i usao u predsjedništvo
a sto se tice sadasnjosti i danasnjih politicara i politickih opcija,stranaka svi mogu horski da zapjevaju : da te nije Alija. dakle i dodik i komsic,i svi iz stranaka sestorke koja se bori za vlast u findzan drzavi znaci kolektivno svi u glas da te nije Alijaaaa
Šefik Džaferović ako ne popravi FBiH neće niko!
Kakav narod takvi su im i predsjednici
Iz ovog se vidi činjenica da je Bošnjački član predsjedništva uvijek bio iz nacionalne stranke a Hrvatima su poturali kukavičja jaja tipa Križanović i Komšić...
Dakle ovako, SRPSKI ČLAN SDS - Krajšnik, Šarović SNSD - Radmanović, Dodik SPS - Radišić PDP - Ivanić BOŠNJAČKI ČLAN SDA - Izetbegovič, Tihič, Izetbegović junior, Dzaferovič SBiH - Silajdzić HRVATSKI ČLAN HDZ - Zubak, Jelavić, Čović SDP - Komšić DF - Komšić I, ko je birao najekstremnije kadrove?
Krmetnjak đikana i srpskih katolibana izumire. Samo davi krmetnjak!
Bice nam 4 godine Glupi Zbunjei Jebeni Politicari.🤑🤑
Samo jako, uzimaj i uzivaj u beneficijama, sve djaba, jarane postavljas za ambasadore, putujes i uzivas, odgovornost nikakva.