Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Hamdija ukrade metar drva nadju ga za 6 minuta. Dobrodosli u BiH.
Gradacacka policija i opcinski sud je najkorumpiranija na kantonu. Lokalce podrzavaju i skrivaju njihova kriminalna djela unazad 20 godina. Svi koji dodju sa strane i nalete na kabadahiju znaju sta ovo znaci. Dojazi i nemar u radu je zagarantocan. Objavite sve prekrsaje ovog kabadahije i vidjecete koliko je bio sticen samo zato sto je iz Gradacca.
Ako vec policija ne moze garantivati i zastititi evo kao ovdje dajte ponistite zakon pa da se rokamo kao na divljem zapadu a ovako ti ne smijes a neki smiju
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sta je sad Hodogram. 40 godina mi je u guzici nikad ovu rijec cuo nisam...
Vjerovatno znači ono kad šmrkneš gram hodajući.
Urban urban :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije Onder prezime ubijenih. Prezime je Dzengiz. Onder je ime oca, a Denis ime sina. Morate to malo bolje.
Bla Bla bla i istraga je u toku u nedogled
Bravo za novinara i za tekst koji ste napisali,postavlja se pitanje jel namjerno nije htjela ili nije mogla,bez obzira šta je upitanju od ove dvije opcije svaka je strašnija od strašnije i šta god da je tačno od ove dvije varijante govori da je kriminal prodro u srž sistema
Žene birajte bolje. Niste glupe toliko i vrlo dobro znate s kim ulazite u veze. 90% ovakvog nasilnog ponašanja može biti zaustavljeno samo da žene biraju bolje. Znamo svi vrlo dobro da su vam opasni momci puno interesantniji od normalnih, al onda nažalost to završi ovako. Tako je Mirza pucao u Eminu. Ljubomora, bijes, sterodi, ako nisi moja nisi ničija i tako... Birajte bolje i biće sve ok.
Ma ljudi uozbiljite se.Gusimo se u korupciji,sudstvo ne valja nista,policija takodjer pogotovo po manjim mjestima gdje se svi znaju...Naravno da ga se boje,i u Sarajevu se boje pojedini policajci jer je takvo drustvo stvoreno.
dok se baavite prosloscu i pricate o ratu koji je prosao u vlasstitom dvoristu siledzije prave krvave pirove ,vlast nesposobna podkupljiva ,a onda kad je kasno svi zele generali da postanu i utrkuju se u covjecnosti i humanosti ,fuuuj,
Ma možemo mi pričati šta hoćemo. Činjenica je da policija ne vrijedi ništa, ali isti taj policajac ako ošamari narkomana, bude li ga ko snimio, dospjeće u sve medije i biti pred suspenzijom. Ovo nam je uvela Američka i demokratija, a njihova policija prije puca, nego što pita ko je.
Šta ti je majmune jedan,ne može se ići iz krajnosti u krajnost,ne smije niko silu nepravedno koristit bilo institucije ili svaki čovjek ponaosob,nama treba neovisna i nekorumpirana policija a ne divlji zapad i američki šerifi to zaboravi
Čovjek je 5 sati vozio kroz Gradačac, ubijao, ulazio u kafiće, kupovao municiju, išao kući, sipao gorivo. Uključivao se live i sprdao se s policijom! Hoće li hodža ministar Hajre podnijeti ostavku? Neće naravno.
Ako mu je ovaj prodao municiju tj corke , to znaci da se ubio corcima jer nije vise imao prave municije.
Pročitaj članak tope! Ostalo mu je 5 pravih metaka još.
Upucao ga sniper specijalaca, docekali ga da sjede u auto i odmah riješili. Imas na klipu dokaz probusena sofersajba snajperskim metkom, medjutim u javnost izneseno da je samoubojstvo jer je protiv zakona da specijalci zapucaju prvi dok on na njih ne zapuca. Ove informacije potvrdili svi ocevici iz Gradacca medicinska braca i sestre koji su isli odmah na mjesto desavanja. Bio je ziv u tim trenucima i umro je na putu za Tuzlu u bolnickom vozilu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje je bez komentara na ovu vijest
Sve ok,al da se sam ubio,e to ne vjerujem al haj....
Kada je sve poubijao nestalo mu municije, odlazi da kupi ,ali mu ovaj podvali startnu municiju "corke" to onda znaci da se ubio corcima ?
Lijepa udba
I onda predsjednica suda u gradačcu kaze: falio nam je izvod iz kaznenre evidencije da bismo vidjeli da li je ta osoba opasna???? U garadačcu gdje se svi znaju i svi su znali ko je on?? WTF?
100% Policija zakazala.Znali su kakav je sileđija u pitanju.3h da neko orgija sa oružjem je za svaku osudu. A i sud cuj nisu imali dokaze? Znali su i jedni i drugi ..Sram ih bilo.
Slucajno sam se nasao u drustvu nekoliko policajaca koji su pricali o kriminalcima i divili im se kao da su njihovi idoli. Eto kakva je stvarnost.