Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto bakiru prilika da vidi do sta je SDP dosao i kako danas izgleda hahahahah tako ce mu i SDA izgledati uskoro hahahah
@DirektUbrain raspala se SDA ko kaloša ostaje da se utvrdi porijeklo novca dinastije Izetbegović i da ih vidimo u zatvoru.
Klix samo zakuhava medju bosnjacima... Vidi se da ga Kroaci drze
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Seka će ubrzati eroziju. Hvala joj.
Ja ne vidim da SDA nestaje, SDA se samo transformira u druge stranke
HAHA... cuj SDA desnica... pa SDA je tipicna stranka centra dragi moj novinaru. Po svim definicijama politike je SDA stranka centra. A problem Bosnjaka je upravo taj sto nemaju desnice, sto je nezabiljezeno u istoriji, da jedan narod koji je tako stradao u ratu, posle rata nema desnih politickih opcija.
Ovaj narod je sazluzio mnogo mnogo bolje ali izabrasmo sta izabrasmo.
Ništa od cijepanja. Uzalud trud svirači
Neka, neka - to ste i ZASLUŽILI
Ovdje nema sustinske promjene politike, fasizma i nacizma. Drzava nas zaduzuje do grla iducih 100 godina, samo povecavaju poreze. Ovdje i da imas 2000 platu toliko je depresivno zivjeti da je to prosto nevjerovatno!!! Drzava po obicaju samo povecava poreze, gusi narod i to je to. Odlazak je jedino rjesenje i zivjeti u zdravijoj sredini. Cim pandemija zavrsi, ode!
Bake bi trebao da dreši onu vreću zlata i kupi nezadovoljno članstvo. Kome je čuva?
Nazalost bit ce veoma tesko ispraviti tolike i takve greske SDA. Bakir nije nikad trebao uci u politiku i voditi ovaj narod vec neki jaki i moderni politicar ciji tim je trebao graditi i ubrzavati dobre odnose sa EU i USA. Bakir razmislja veoma usko i zato su mu i rezultati takvi.
SDA je dozvolila da se državne institucije degradiraju. Korupcija je prije pojela SDA nego Državu. Ako SDA želi biti prva i najjača stranka koja gradi BiH onda mora poštovati njene institucije i zakone. Nije dovoljno imati pare i biti član SDA pa da mogu raditi šta im je volja. Zakoni se moraju poštovati. Narod kažnjava SDA i neće se dugo oporaviti. Kriminal i korupcija u redovima SDA je uništila SDA i oslabila Državu.
Dok je Baketa i Seke necemo daleko dogurati jer su oboje ekskluzivno nekompetentni. Jest mozda kasno ali narod se polako budi i vidi o cemu se radi. Sve su upropastili. Nemogu se sjetiti icega konkretnog i korisnog da su uspjeli uraditi ili dovrsiti. Samo nakve beskorisne prijetnje drugima i prazna obecanja sve ove silne godine.
Propali ko muda kroz gaće
sda ako ne uhapsi novalica i ne skloni hurtica i uprave svih javnih preduzeca zavrsit ce brzo kao jna bjezeci glavom bez obzira isto vazi i za sdp i sve partije koje su proizvedene od njih a sto se tice izdaje narod BIH je navikao na izdaju svojih vlasti samo sto ova izdaja sdp au srebrenici je manje kostala nego izdaja sda u ratu koja za posljedicu ima memorijalni centar u potocarima sve su drzave pomogle svoj narod finansijski samo nas foodil pljacka za vrijeme nesrece
Dva bosanska kočničara na putu BiH u EU
Tekst daje samo neke smjernice u 10-tačaka. Prava analiza svake tačke je izostala. Peviše staromodna realnost, kroz svaku stavku se provlače kutovi ličnosti. Naglasak se stavlja na kandidate a ne na biračko tijelo a ono treba bit u fokusu iskreni promjena.
Nebitan ko fiksni u Telemachovoj ponudi.