Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepa poruka, samo neka je vjera odvojena od drzave.
Mozda bi nasa zajednicka zemlja i bila zemlja ljubavi da nema religija
Sve je sretno samo Mileta neima. Izostanak prvog u Srba ovom vaznom skupu ustolicenja mitropolita dabrobosanskog uz prisustvo i sluzenje patrijarha Irineja, ostavlja sve prisutne i ostalu javnost u nedoumici, da stvari izmedju Mileta i SPC ne stoje dobro. Sto javnosti nije poznato, je to, da su u pozadini prethodila dva suprotstavljena koncepta po pitanju da li Sarajevo ili B. Luka. Samo trebao bi Mile da zna, da je za SPC on obicna potrosna roba.
Ako vjerujes u svoju vjeru postuj tudju,a ne treba unaprijed donositi ruzne komentare treba jednom krenuti sa pozitivnom energijom ovako ne ide..!
Neviđosmo predstavnike Islamske zajednice, šta je u pitanju?!
Znajte, o velike Bosnje, da je bogumilstvo bilo hriscanska sekta pre no sto nastavite prosipati bulazni.
@BosnaUinatSvima Ja takvu glupost rekao nijesam a vasih gluposti, pocev prvenstveno od one da su bogumili bili narod, sam se ovdje nacitao za tri zivota.
@UmorVlasky Vjerujte u sto zelite. Ja uzivam u svojoj paganstini. Za svake zadusnice idem djedu na grob da zajedno jedemo i pijemo, slavim ne jednu no dvije slave, plivao sam za casni krst, svaki put kad u crkvu udjem cjelivam ikonu svete Petke... Ojha.
Dadaizam u naletu. Trt, mrt, smrt. Najkraci opis zivota. Covjek koji se boji smrti a ne necasti je pobjedio u ovom svijetu. Vjernici vjeruju da je jedina smrt odpadnistvo od Boga. Vjernici nisu problem, jer vjernika skoro da i nema. Problem su centari zivcanog sistema punih anomalija i stomaci puni toksina.
crkva koja blagosilja svoje "vjernike" koji idu da kolju neduzne komsije ima bolesnu ideologiju i trebalo bi joj zabraniti rad na podrucu BiH
@brriss2x Je l bejase Handzar divizija imala muftiju na celu, je l bejase sam Veliki muftija Jerusalimski Mohammed Amin al-Husseini pozivao muslimane na kolaboraciju sa nacistima?
@NevesinjskaPuska samo ti koji pripadas genocidnom narodu ne prijcaj o saradnji sa nacistima.... zna se ko potpisa kapitulaciju zemlje i saradnju sa nacistima i ko se hvalio da je prvi ocistio zemlju od jevreja....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma puni ste ljubavi, glavni sponzori genocida
Hitno mijenjam Baketa srbina muslimana za Vučića bošnjaka pravoslavca, pride još dva člana presjedništva. Šifra - svakome njegovo.
Mislim da je došlo vrijeme da Bošnjaci pokažu da su najotvoreniji narod u svijetu i da iskreno pozovu hrvate i srbe koji su bili stanovnici Sarajeva da se vrate nazad u svoj grad... naravno, one koji nisu počinili ratne zločine i koji nisu pucali na svoj grad, a vjerujem da ih ima mnogo takvih. Vrijeme je da Sarajevo opet postane kozmopolitski grad kao što je i bio do posljednjeg rata.
dok nisu dosli cetnici na brda i da ga ruse
@Dr.Baltazar @AQRubikon Sve ste upravu i sve što ste rekli je istina... ali mislim da bi to bilo najbolje za nas kao narod... jer od zatvorenosti nema ništa, vidite i sami... a ako Bošnjaci kao državotvorni narod ne "povuku" ovu državu naprijed neće niko... ostat ćemo na 1/4 države od Maglaja do Jablanice, a to nam sigurno nije u interesu...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znam mnogo o krščanstvu ali evo nije mi poznato šta je to što vam daju da jedete, vidim na ovom snimku iz kašike, viđao sam i neke bijele tablete, zatim prskanje vodom, zamolio bi nekog pravog kršćanina da mi objasni na lijep način?
@Dr.Baltazar Ozbiljno ?
@Sarajevo2020 Ayahuasca u tabletama, da dozive nadnaravno iskustvo i povezu se sa bogom..
ma providni ste vise....sikter
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog Reci: "On je Allah - Jedan! Allah je Utočište svakom! Nije rodio i rođen nije, i niko Mu ravan nije!" (Kur'an)
@20mvwig O Allahovom Poslaniku i jednom od 5 najodabranijih Allahovih Poslanika Isa-u(Isusu) sinu Merjeme(Marije) neka je na njiha Allahova milost i blagoslov.
@Dr.Baltazar Taj Biblijski citat govori o posljednjem Allahovom Poslaniku Muhammedu sallallahu alejhi ve sellem jer Allah u Kur'anu kaže : "On ne govori po hiru svome - to je samo Objava koja mu se objavljuje..."
Oni, pored Allaha, bogovima smatraju svećenike svoje i monahe svoje i Mesiha, sina Merjemina, a naređeno im je da se samo jednom Bogu klanjaju – nema boga osim Njega. On je vrlo visoko iznad onih koje oni Njemu ravnim smatraju. (Kur'an)
@Sarajevo2020 Zar stvarno mislis da ovime postizes ista, osim sto se pokazujes ka bezobrazan covjek koji postovanja za druge nema? Vjeruj ti u islam ali sjasi s nas koji vjerujemo u nesto drugo.
@NevesinjskaPuska Ja te pozivam da vjeruješ i živiš kako je živio Allahov Poslanik Isa(Isus) alejhi sellam, on sa ovim što vi radite nema ništa, Isa će se vratiti na Zemlju i onda će svima biti jasno ko je on zapravo bio, samo Allahov Poslanik kao i stotine drugih Allahovih Poslanika poput : Adema, Nuha, Jusufa, Jakuba, Ibrahima, Sulejmana, Davuda, Musaa, Muhammeda sallallahu alejhi ve sellem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)