Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yato Bosnje ponosno isticu da su zrtve...imaju gomile manifestacija slaveci dan kada su nastradali... a kad prelaze granicu idu na poseban prolaz, tako reci privilegovani su :)
Cemu konstruktivan nakon ovih komentara? Cemu bisere pred svinje? Zar ja da prosvijetlim? Iz revolta i nemoci zbog svog okruzenja, sam koristio psovke. A to rijetko cinim.
@pa da: a tvoj komentar konstruktivan u pm. Inace lijepa vijest.
O vi nepismeni komentari! Napus... mi se ku..a! Nijednog konstruktivnog komentara na bas zanimljiv clanak! Je..m vam majku nepismenu!
bog mitar miric,pomolimo mu se svi zajedno molitvom \"palim zadnju cigaretu!..
ako ga do sad nisi skontao, dzaba ti je i odgovor i cekanje
Eto jos nam je i taj falio. Malo nam ovih Mitra u parlamentima
Oces li ga zvrsit il\' da i dalje cekam?
a znas li ovaj: zasto se srbi na zapadu stide reci da su srbi?
Je l\' znas ovaj? Kaze:\"Nikad ne pitaj covjeka da li je Srbin.\" Jer ako je Srbin vidjeces to po njemu. A, ako nije, zasto da nekoga dovodis u situaciju da mu je nezgodno.
pa i to je srbin maskiran u vehabiju
To je sumersko bozanstvo a ne srpsko.
opet srbi i njihova mitologija mitar mitra bla bla...
Mitra nije Bog vec Boginja.