Za suživot i toleranciju
0
Hrabri Bišćanin spreman za put oko BiH
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi lazemo da bih varali sami sebe, da tesimo druge, mi lazemo za oprost...Svi srbi lazu... ........dobrica cosic.......
Moš mislit što bi neki šumnjak nešto uradio za suživot i toleranciju.
Drug Svaka Ti cast i zelim ti svako dobro, moju podrsku imas
O sta, doce u srpska naselja i propagirace BiH, pa moze samo dobiti batina.
Ovi papci (bez zivotnog elana) sto su ostavljali prethodne sarkasticne komentare neka se udare tupim predmetom po glavi i neka se sami postide, zalosni ste, ima li ista na ovom svijetu da vam nije smijesno papci jedni zalosni, ima li ijedna aktivnost sem te zalosne (trosenje silnih gigabajta na apsolutnu glupost).
Ovom turčinu je vrlo pametno što je izbjegao Široki
Kao covjek te molim da psa ne vrijedas takvim imenom, a ni tebi ne bi bilo drago imati psa sa takvim imenom, pa nije krme
stvarno, zašto ovog AKADEMIKA nikad ne blokiraju?? pitam se...
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA I EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
A u cemu je hrabrost ovog nevjerovatnog \'poduhvata\'\'? Kad ce Zil Vern napisati knjigu o ovom pustolovu? @ 1. Osnovne \"nemoj da ti ujke i cedomiri odredjuju ko si i sta si ! ..\" neka ti ovaj \'diskutant\' odredi ko si i sta si :))))))) Oooo zemljo Ćuprazlije i Prologa :)))))
Respekt! A ovi moroni sto ostavljaju idiotske komentare, nastavite da tonete sa svojim jadnim zivotima...
Stvarno jesi plicak,o cemu ti baljezgas?? Bosanci,Jugosloveni,i Muslimani je laz i bacanje praha u oci nepismenima....postoje samo BOSNJACI,BOSNJACI i samo BOSNJACI zapamti to vec jednom.a sad za kaznu 1000 puta naglas ponovi \"ja sam BOSNJAK\" ,nemoj da ti ujke i cedomiri odredjuju ko si i sta si ! @srbin: stoko,ako ti je zao jugoslavije idi u pozarevac pa se pokaki milosevicu na krst jer on ti je rasturio tu tamnicu neortodoksnih naroda. Bosnjaci nisu imali (nazalost!) nista protiv jugoslavije dok niste sa tenkovima pocelui se vozikati po BIH napadajuci Hrvatsku i Sloveniju.Ni Srbi nisu zel;jeli jugoslaviju nego veliku srbiju.1990 skupovi na kojima dizete 3 prsta i pjevate fasisticke pjesme,koje to veze ima sa jugoslavijom?
Zasto se Pipo Jolie Pit nije odlucio na ovaj korak?
sto ti je plicak... pa bolan nebio Jasmine, umjesto da zaokruzis zajednicku bosansku drzavu, ti naglas podijeli bosance na tri nova naroda, cccccccccccc... e svasta, pa kad rodjeni Bosanac ne zna osnovne stvari o sebi i svojoj drzavi, onda nije ni cudo sve ovo skupa...
@ KAM Moji preci hvala dragom Allahu nisu nastajali od turske sperme, bili su pošteđeni jer su primili Islam, mislim da su tvoji nastali na takav i sličan način. Znas ono, dodju napaceni turski vojnici sa ratista, zagorili pravo i hopa cupa po vlahinjama. Volim istoriju pravo, citao sam dosta o tome, pa eto ništa, samo da znas. Navrati u Tursku i pročačkaj malo o svom porjeklu i svojim korjenima. Forza Čelik upo ti velik :)