{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrabri Bišćanin spreman za put oko BiH

S
5.4.2010. u 22:25
0
62
Hrabri Bišćanin spreman za put oko BiH
0
Jasmin Kličić iz Bihaća završio je sa pripremnim treningom i posljednju sedmicu će iskoristiti za pribavljanje potrebne papirologije.
Put kojim će se Jasmin kretati
Put kojim će se Jasmin kretati

U naredni ponedjeljak, sa gradskog trga u Bihaću kreće na 67 dnevni put oko Bosne i Hercegovine u dužini od oko 1.500 kilometara.

"Radije bih prepješačio 100 kilometara umjesto da danima "ganjam" jedan papir, a mnogo ih je potrebno iz puke formalnosti", kazao je u šali Jasmin za San.

Na njegovom ispraćaju u ponedjeljak 12.04. bit će mnogo građana Bihaća, koji će mu poželjeti sreću na putu i podržati njegov motiv pod kojim kreće, a taj je "Za suživot i toleranciju sva tri naroda u BiH".

Iz Bihaća etapa ide pravcem Kulen Vakuf, Drvar, Bosansko Grahovo, Crni Lug, Ćuprazlije, Prolog, Podhum, Roško Polje, Čitluk, Grude, Radišići, Čapljina, Hutovo, Ravno, J.Lug, Trebinje, Bileća, Meka Gruda, Miholjače, Izgori, Popov Most, Foča, Mravnjac, Goražde, Međeđa, Višegrad, Borik, Brložnik, Han Pijesak, Vlasenica, Drinjača, Zvornik, Kozluk, Glavičice, Janja, Bijeljina, Vršani, Brčko, Orašje, Bosanski
Šamac, Novi Grad, Liješće, Bosanski Brod, Kobaši, Srbac, N.Topola, Gradiška, rahova, Dubica, Kostajnica, Novi, Bosanska Otoka, Bužim, Velika Kladuša i Cazin odakle će se vratiti u Bihać zatvarajući puni krug oko granica Bosne i Hercegovine.

U svakom od navedenih mjesta Jasminu Kličiću pomoć će pružati Crveni križ, policija i vatrogasci.

"Sve to činim za suživot i toleranciju naroda u BiH, i to je jedina i najvažnija poruka", kazao nam je Jasmin koji je spreman za put.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: