Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
swaka cast porodici Saletovic.samo to se moglo i ocekivat od takve porodice,svi koji ih poznaju znaju da je to uzorna postena i cestita porodica.cijeli grad se suosjeca sa nijma i djeli njihovu bol,nazalost ostali su bez divnog clana svoje porodice kakav je bio njihov Edis.....
Svaka cast ovako humanoj porodici....to je fin gest..jer malo je ovakvih humanih porodica...nek im Allah podari sve najbolje,a edisu rahmet dusi..
Hvala svima na ovako lijepim komentarima. Ono sto bih ja dodala na sve ovo su jos neke lijepe stvari o porodici Saletovic a sto vecina ne zna. Tokom dugih mjeseci Edisove borbe, njegova porodica je konstanto pruzala materijalnu pomoc mnogima u bolnici, kao i drugima kojima je bila potrebna. Iako su i sami bili u borbi, nisu zaboravljali na druge i suosjecali su sa svima, nerijetko su Edisove obroke dijelili sa drugim pacijentima, neprospovane noci Senida je provodila u razgovoru sa porodicama drugih pacijenata moralno ih ohrabrujuci, u momentima kada ni sama nije uspjevala pronaci nadu u bolje sutra. Snaga, hrabrost, cast i humanost porodice Saletovic se ne moze mjeriti ni sa cime. Da ima Dragi Alalh dz.s. da snagu, a Edisu mom dragom neka je vjecni Rahmet...
draga Senida, neka ti dragi Allah podari sabur i snagu da nastavis i od sada kao i dosada, Edisu da podari lijepi dzenet. Svi koji te poznaju, znaju te kao hrabru, jaku i plemenitu zenu, ostani takva i ne gubi nadu.
hvala svima na podrsci i lijepim rijecima...od Edisove porodice iz lukavca..thx puno
Placemo divimo se itd a mi svi to mozemo isto pa koliko toliko samo ako je od srca.Pa eto vam razmislite.
kad procitam ovako nesto, i nakon sto se dobro isplacem, ostaje mi jedino da kazem da ponovo pocinjem vjerovati da ima nade za nas... premijeri i ministri, i svi drugi koji se prpoznaju, stid i sram vas bilo... gospodji zelim da svoj zivot, poslije svega, prezivi sa sto manje boli... za meen ste bas vi heroj!
jos je babo, kao vlasnik jedne gradjevinske firme, pokrenuo neke projekte gradnje. znam da su mu na vrata donosili pare, komsije penzioneri. da je covijek (kao sto nije) trebao je barem njima vratiti. i sam sam pomogao (hallal sto se toga tice) i reko sam da vise nikad necu. ali evo, vi ste mi vratili nadu u postenje dobrih ljudi. sve najbolje u zivotu Vam zelim.
svaka cast! tesko je naci rijeci utijehe za sina kojeg ste izgubili.covijek kao vijernik treba da zna, da sve dolazi od Boga i da smo svi mi, cijeli zivot na iskuzenjima.vase iskusenje je bilo tesko, ako ne i jedno od naj tezih (uvijek trebai mati na umu da ima i gorih stvari, a ima ih). citam komentar od \"vozuca\" pa me je podsjetio na jedan slucaj (iz mog komsiluka) od prije par godina,kad su se skupljale pare isto za jednog djecaka (Alden se zove a bolovao je od leukemije I uspijesno je izlijecen,hvala Bogu) kad je svijet stvrano pomogao uplatama na ziro racun i skupljanjem novca.djete jos dok se lijecilo \" veliki babo\" je odvojio pare i kupio sebi passata, zavrsio kucu (skoro pa vilu) u Butmiru.
SVAKA CAST! Ovo pokazuje solidarnost i humanost jednog gradjanina Bosne i Hercegovine! Neka je sram i stid sve one kojima na pamet ne bi palo ovako djelovati i pomagati!!!
Nemam rijeci na ovo svaka cast tebi i tvom supruku i sinu eldaru,nek vam dragi Allah podari sve nabolje sto se moze podariti,a vasem rahmetli preminulom drugom sinu da dragi Allah da lije pdzenet i sve najljepse na onom svijetu jer je to sigurno i zasluzio,i treba mu narod te opstine izgrdti hair cesmu kad god ko dodje da se napije vode da ga se sjeti i da mu fatihu prouci,jos jednom se dokazalo da su obicni ljudi posteniji od ovih nasih BiH politicara koji samo znaju krast od naroda i koji su egoisti sami za sebe.Jos jednom svaka cast za ovakav gest i da vam dragi Allah da sabur u svemu tome sto vas je zadesilo a vasem preminulom sinu da dragi Allah da opet ponavljam lijep dzenet jer je to sigurno i zasluzio.
ovo je stvarno jedna od najljepsih vijesti u Bosni odzavrsetka rata svaka cast familiji i neka budu uzor drugima ,da je tito zov ja vjerujem da bi dobila neki orden u to sam uvjeren.99% bosanaca bi potrosili pare u neka auta i provod itd ali vidis ima jos postenog naroda,mada rijetko i mislim da ce jos proci najmanje 20 godina a neznam hocu li to i docekati da ovakva vijest bude gdje napisana.nzalost u nas se najvise prave vjerski objekti umjesto da se poboljsa zdravstvo da se dobija bilo kakva pomoc od drzave za djecu jer kad toga nema nema ni narastaja,nazalost ja bi mogao dosta toga napisati ali dzabe politicari ovo necitaju oni su sada po javnim kucama po partijima i u drogi a nas ko da prosti j--e.nema vise husinske bune,Sellam familija Saletovic sve naj u zivot mada kad izgubis najmilijeg nema vise ni radosti ali sa ces ima i gorega.pozdrav. postenim ljudima ma kojoj vjeri pripadaju
Svaka cast zeno
spomenik treba podici ovakvim hrabrim majkama...da im dragi Bog da snage za svaki novi dan...
....svaka cast,da je dragi Bog nagradi!!!!