Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E draga ministrice, nikakvim ti podacima ne barataš. Pojma ti nemaš šta se dešava! Ili znaš, ali hinjski guraš svoju priču po svaku cijenu!
Tako je! Podrzavala sam ovu vladu dok ova gospoja nije zasjela u ministarsku fotelju. Diktator umotan u maramu, tesko zlo!
Apsolutno netacno neznalice jedna Sram te i stid bilo!!!
Vi stvarno nemate pojma kako voditi ovaj kanton. Totalno najgora vlada. Sve nesposobno Boze sacuvaj. Ni plana ni programa, onako usput vodite vlast..
Ti si 5 razred? Ko ti je razredna?
Sto ne rece odakle joj ti netacni podaci ? Ministrice koji ti je cilj tolikog laganja ? Roditelji i djeca najbolje znaju koliko je zarazene djece.
Tebe ne zanima zdravlje djece.Ti pojma nemaš nosit ces na duši onu djecu koja se razbole.Gdje su tvoja djeca.
Nemas ti pojma,uputi se malo prema Domovima zdravlja,tacnije Pedijatriji.
Najgori su ovi licemjeri muslimani sto se kriju iza marama i brada, takvih je u NiPu najvise.
Bula a laže
Ima i hadzija krimosa poput DON ANISA AJDINOVICA
Roditelji mutavi. U Hrvatskoj sva djeca oslobođena nošenja maske u učionici, i niži i viši razredi, moraju samo na hodniku. U BiH pustili da im djecu maltretiraju 6 sati pod maskama! Na noge i tražite da se ukinu krpe u školama, bar kao u Hr!
Ima li ijedno dijete gripom zarazeno?
Koga ti lazes
Samo u Ilijašu ima 200 zaražene djece.
Ova ministrica je lagala o ,nepoznavanju' broja umrlih od kovida, zašto bi sad govorila istinu?
Uz dužno poštivanje prema vjeri ove bule, ona ipak laže.
Katastrofa, da li je ova žena normalna? Gdje živi? Korona je masovno poharala djecu, u mom okruženju masa je zaražene djece.Ova kao da je pala sa kruške
Koja vlada sunce ti kalaisano: red gej parade, red umotanih, red fiskulture.
Koja je ovo spodoba nesposobna, to Sarajevo ne pamti!
Kilxadzije su trazile otvaranje skola