Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Sivro apsolutno ne liči na pravog predstavnika časne učiteljske profesije. Više mi liči kao neki ćevapdžija na autopijaci nedjeljom ili sa koride na ćevljanovićima. Obrazovanje je generalno u rasulu, ne vidim da Sivro svojim djelovanjem išta doprinosi već čini još veći haos tako da podrška ide ministrici Hota Muminović, koja čini mi se radi ok posao
Uz nauku potkrepljenu zdravim razumom i matematikom ne ide vjeronauka koja na dosta polja sputava istrazivanja.Jedva smo dobili dozvolu za istrazivanje Higsovog bozona.
radio sa covjekom neki projekat, znaci pokazao se kao govno pravo....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žena mi je nastavnica. Realno, njima nikakva promjena ne odgovara. Šta god da se pokuša promijeniti, oni kmeče. Ima ta profesija svojih stresnih trenutaka, ali, realno, nigdje se manje ne radi, a više para da se zaradi.
Ako tako mislis, pozivam te da dodjes u skolu. Da nisi upravu govori cinjenica da sve manje studenata upisuju nastavnicke fakultete, a nastavnici koji vec rade napustaju radna mjesta. Nije to samo u BiH nego i na zapadu, jer se sistemski unistava obrazovanje. Ako ne vjerujes, informisi se sam. Ne vjeruj svemu sto procitas.
Svaka čast za svaku riječ. Sve potpuna istina. Saudin Sivro godinama teroriše ljude u Ministarstvu, nastavnike i direktore u školama. Prijeti i ucjenjuje. Godinama se on pita ko će gdje raditi. Tehnološki višak se raspoređuje kako je njemu ćeif. Ako mu se usprotivi neko od sindikalnih povjerenika bude smijenjen po kratkom postupku.
Onako da uvrijediš čovjeka je baš sramotno u ove mubarek dane. Sramota i napisati.
Ministrica bi trebala znati (a očito ne zna) da nije moguće spojiti djecu iz različitih odjeljenja u 8 i 9 razredu na izbornom predmetu kao što je drugi strani jezik, vjeronauka i sl. Nije moguće jer po planu i programu Ministarstva djeca su opterećena svaki dan s po 6 časova, te ne postoji tehnička mogućnost da se to u rasporedu uradi. Tako imamo da nastavnik/ca radi samo s jednim djetetom na predmetru "Zdravi životni stilovi" ...
Vodeći lični rat protiv Sivre i prilagođavajući pravila u školama čprema tome, ona će u većini škola ukinuti djeci mogućnost odabira drugog stranog jezika osim njemačkog, što je za jednu zajednicu katastrofa.
Ovaj klix sve više rezimski medij... svaki dan neki ministar se jada kako dobro radi svoj posao a ko opozicija to nesto populisticki....
ministrice ne daj pardona debelom
Pojest će je Sivro... bukvalno
Molim roditelje da pogledaju kako se malisanima.zove bosanski jezik kao predmet... Dok nam ga nastoje osporiti ova minostrica nam ga je preimenovala svakako. Dalje, zena ukida prava radnika koja su dogovorena u februaru da ostaju i sad se pravi luda... Sjetite se da je prethodna ministrica podnijela ostavku jer nije htjela da urusava siste, sad je dosla podobna.
Takodje zena rasipa sredstva, ostavlja ljude bez posla a spram sarajevskog daje prednost univerzitetu sa Kobiljace i slicnim... Mozda ne znate ali prekovremeno se ne placa, sad ce i da ukinu ostalo ipp i slicno i ko ce da radi
Bosnjacka gimnazija i kolege su slavili kad su se kutarisali ove persone. Potpuni promasaj NiP kad ju je postavio na ministarsko mjesto. Raspitajte se malo o stanju i argumentovano donosite zakljucke kad je rijec o obrazovanju. Ne branim Sivru, sta se prosvjetarima sve navalilo na kosti prvenstveno neznalica on je zlatan. Pitajte i profesore i nastavnike po skolama pa donosite zakljucke.
Samo naprijed ministrice. Treba stati u kraj njegovom mesetarenju i skinuti njegove dobiti iz budzeta koje ostvaruje putem kolektivnog ugovora.
Ove zamotane iz trojke su mi interesantne. Velike vjernice i vjernici učestvovali su u velikoj hajci na SDA članove svjesno potvarajući i lažući za razne izmišljene afere i montirane procese. Svjesno su podržali Šmita u nametanju ustava i razbijanja volje Bošnjaka... Bog zna najbolje ali džaba vi postite i idete u džamiju lažovi i licemjeri, na čelu sa svojim nepismenim šefom adžijom Konjkom.
Ko priča o krađi deghenu? Glupi Bošnjo samo o krađi nekakvih para bez ikakvih dokaza. De glupane pročitaj moj komentar ponovo i ako si se odmorio uhvati se te lopate i ćuti.
Idi zeno daj ostavku pusti moralnom covjek zeni da vodi to pobogu si brate
Ova hota ne moze Sirvi opepiti, zena je toliko nebuloza uradila da to nije normalno. Ali drzava je takva kakva jeste.
Ministrice, svi ćemo pred Boga, neće ostati ni trun dobra, a ni trun loša da nećemo biti pitani. Ako je istina da radiš na smanjenju radnih mjesta na današnjem vaktu, zapitaj se na koji tas ide takva odluka.
Tema je obrazovni sistem, ode ti u drugu krajnost....
Minsitrica Obrazovanja a ne Vjeruje u Teoriju Evolucije !
Minimum gene concept. Edukuj se 😉
Niti ste za Narod, a još manje za Pravdu. Sve govori izlazak Arijane Memić iz ove stranke.