Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam Necka. Pravi professionalac, korektan, prijatan, dobar muzicar... Samo naprijed i ne osvrcite se na zlobne komentare.
hahaha, imaš neki problem, zaista ne shvatam, ko te tjera da gledaš i pratiš rad ovog Hora, jeste naredni nastup je na Grandu, zna se da na Grand ne može svako
ma predivno,sta je slijedece,nastup na grandu??? e jadni smo kad nam djecu truju takvim odronima.
Slobodno Vi klikajte ja ručicu dolje, i sakrivaj te komentar, ali istina se ne može sakriti. Ali, tako namje kada živimo u državi gdje je moguće sve, pa i to da krađa tuđih ideja i djela je super. Jeste, Princesice su otvorile koncert Miroslava Ilića
jesu li krofne pjevale na koncertu miroslava ilica?
Neka je sretno i Nečku i Senadu Bostandžiću, ali nikada neće dostići nivo koji imaju Krofne. I cijelo vrijeme sekroz tekst pominje bogato iskustvo u radu sa djecom, ali se vješto izbjegava napisati da su oni radili u Dječijem horu Princess krofne. Zašto, pa to ni zaju. Neka im je na čast.