Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji Upitnik?
Pita me novinar TV Dojče Vele neki dan na ulici: Kako se borite sa nečistim zrakom, zagađenom okolinom, zagađenim rijekama itd. Reko: G-spodine ''švabo'' sve je to podnošljivo ali ja predlažem da se prvo uradi: DERATIZACIJA, DEZINFEKCIJA, DEZINSEKCIJA, DEFEKALIZACIJA, ASANACIJA ovih SmraDovA koji drže vlast evo 25 g.
Moram kazati da ovaj dežurni administratror nije ''normalan'', popusti me čovjeće..popusti..
Dok je bila YU ovakvi trećerazredni evro-pederčići su se pitali kao čistačica na autobuskoj stanici. A onda neki zatražiše "demokratiju" Allah dž.š. ih prokleo!
Trebao je Denisu, SDA i HDZu čestitati na tituli najsiromašnije države u Europi???
Mogao bi da se proglasi Upitnikodan. Ako već mogu da se proslavljaju junačke ofanzive dvadesetak korpusa, može da se proslavi i Upitnikodan.
ono kad nas jos jedan bjelosvjetski histapler zjbva ...
cirkus na kubik
eheheheheheh ..koji je tu veci zvizgoja ....