Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste najveci kolonizatori posle Britanaca i Spanaca. Drzali Indoneziju i cijelu Bataviju, i sva ta tamo ostrva i trgovali ljudima. Nista novo od vas. Japanci su vas pocistili za 2 dana.
@VolimSteroide ne bi bi9lo lose da napravis pauzu sa tim steroidima. Ovo sto si napisao ovdje ne bi pas s maslom pojeo.
@VolimSteroide al vidis tamo gdje su oni bili niko se ne lozi da je Englez, Nizozemac...al tamo gdje je krocio Arap kao np. sjeverna Afrika svi Arapi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
priznati greske nije sramota, sramota je iste greske ciniti ponovo, nakon genocida u srebrenici kompletna holandska vlada je podnijela ostavke
Svi se stide zagenocid u Srebrenici jedino oni koji su ga počinili s njime se ponose.
Koliko moraš biti glup da tvrdiš da Bog ne postoji. Kako možeš biti tako siguran? Jesi li pogledao svugdje, jesili išao tražiti Ga na svim mjestima? Da bi tako nešto tvrdio, moraš imat znanje o svemu što je na nebesima i na zemlji, a zapitaj se koliko toga znaš? -malo ili nimalo!
@Nietzsche 2:255 Allah je – nema boga osim Njega – Živi i Vječni! Ne obuzima Ga ni drijemež ni san! Njegovo je ono što je na nebesima i ono što je na Zemlji! Ko se može pred Njim zauzimati za nekoga bez dopuštenja Njegova?! On zna šta je bilo i prije njih i šta će biti poslije njih, a od onoga što On zna – drugi znaju samo onoliko koliko On želi. Moć Njegova obuhvaća i nebesa i Zemlju i Njemu ne dojadi održavanje njihovo; On je Svevišnji, Veličanstveni!
@Nietzsche >23:118 I reci: "Gospodaru moj, oprosti i smiluj se, Ti si najmilostiviji!"
@Nietzsche >23:115 Zar ste mislili da smo vas uzalud stvorili i da Nam se nećete povratiti?" 23:116 I neka je uzvišen Allah, Vladar istiniti, nema drugog boga osim Njega, Gospodara svemira veličanstvenog!
@Nietzsche hajde dokaži da Bog ne postoji! Dokaži da nešto iz ničega može nastati nešto i dokaži ako je već nastalo kako to da je sve tako savršeno i u skladu a ne nešto drugo! Ako malo razmisliš i pogledaš u svemir vidjet ćeš da je previše "slučajnosti" tako savršenih "slučajnosti".
@Nietzsche >23:105 "Zar vam ajeti Moji nisu kazivani, a vi ste ih poricali?" 23:106 "Gospodaru naš" – reći će – "naši prohtjevi su bili od nas jači, te smo postali narod zalutali.
@Nietzsche > 23:99 Kad nekome od njih smrt dođe, on uzvikne: "Gospodaru moj, povrati me 23:100 da uradim kakvo dobro u onome što sam ostavio!" – Nikada! To su riječi koje će on uzalud govoriti – pred njima će prepreka biti sve do dana kada će oživljeni biti
@Nietzsche 23:83 "I nama i još davno precima našim time se prijetilo, ali, to su samo izmišljotine naroda drevnih."
@Nietzsche 23:82 Govorili su: "Zar kada pomremo i kad prah i kosti postanemo, zar ćemo, zaista, biti oživljeni?"
@laganitza >"Gdje je bio taj tvoj Bog dok su ih klali u Srebrenici? a) Nije znao? b) Znao, nije htio ništa uraditi? c) Znao, nije mogao ništa uraditi? d) Ne postoji"< - Bog je bio tu i gledao sve. Kad dođe Sudnji Dan u koji nema nikakve sumnje, svi će biti obavješteni o onome što su radili. Ako je neko uradio i trun dobrog, vidjet će ga. Ako je neko uradio i trun zla, vidjet će ga. I biće vam suđeno pravedno.
@unmibh "al vidis tamo gdje su oni bili niko se ne lozi da je Englez, Nizozemac...al tamo gdje je krocio Arap kao np. sjeverna Afrika svi Arapi." Kolonizatori odveli robove čiji im potomci igraju za rep.u svim sportovima.gdje god su bili danas se na tom području priča jezik tih kolonizatora. Arapi donijeli Islam i ostavili znanje, Kolonizatori uzeli i opostošili sve, ostavili nered! Ako si realan imalo vidjet ćeš šta je istina.
Jes mrlja koju nikad necemo zaboravit, bog prasta a ne mi
hašišar =)
2002.godine, nizozemska vlada odlucuje podnijeti kolektivnu ostavku,nakon sluzbene istrage koju je nacinio Nederlands Instituut. The Enclave ,trodijelna tv serija o dogadjajima u Srebrenici,prikazana je na nizozemskoj televiziji.