Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabranit svaku donaciju namjenjenu za srebrenicu. SDA se obraca donatorima: ohanite ljudi sta ce nam tol\'ko para!!!!!! gdje cemo š njima, koju nam svjetsku banku nudite?? pozdrav svim velikim bosnjacima koji 17 godina podrzavaju najvecu kriminalnu organizaciju, koji nista nemaju, a svakodnevno citaju o kojekakvim donacijama koje stizu sa svih strana svijeta.
Te kao i mnoge druge donacije su nazalost zavrsile u krivim rukama,pa tako danas SDA ministri imaju firme,benzinske punmpe i soping centre... Nazalost 17 god vladavine prikupljanja donacija od kojih su samo mali dijelovi dolazili na prave adrese!!
100 miliona maraka, SAMO OD HOLANDIJE.... Gdje su te pare!??? Ja bio u Srebrenici i sve što sam vidio je jad i bijeda...
Sad je jasno što se toliko hrvu za načelnika opštine. Ja mislio oni pomažu žrtve.
Smanjit ce pomoc zato sto je vi godinama primate a nista niste sa njom napravili gospodo draga!!Okaljali ste obraz ove drzave gdje god ste stigli!! SDA bagra!!
cuj 100 M... pa gde su tolke pare, alaa je neki vele patriota zagrabio
Kolko su LOPOVI miliona pokrali Za SREBRENICU