Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalnom mozgu je neshvatljiva šutnja SDA i Bakira Izetbegovića povodom najezde i agresije ilegalnih migranata. U Sarajevu su na desetine u javnom prevozu bez maski. U Krajini pale bošnjačke kuće! Bakir patriota veliki, smatra da Pakistanac nije agresor čak i kada pali bošnjačku kuću!
Sjesti i plakati. Horde nezakonitih i ilegalnih muškaraca vrše pravu agresiju na gradove i naselja sa bošnjačkim stanovništvom. U Krajini pale kuće Bošnjaka. Ako smo tolike kukavice da ne pružamo fizički otpor možemo bar prestati nositi lična dokumenta kao i oni. Takodjer, možemo prodavati šta ko ima po raskrsnicama i svuda okolo. Možemo i razbijati i krasti, što da ne!
Svevlad Hoffman, staro BiH ime i prezime!
Samo Orbanov recept, pa da vidite kako ce zaobilaziti BiH u sirokom luku. Sto ih nema preko Madjarske, Slovacke, Poljske? Tamo kad mlatnu, odvale bubrege, naprave ih invalidima, ovi jave dalje braci i zaobilazi se ta zemlja ubuduce. Dok je BiH merhametli, bice sve gore.
Hajde Cikoticu, rjesavaj ovo!!!!
Sve dok mafijaske lopine na vlasti uzimaju pare za migrante i za koronu bit ce i jednog i drugog
Ovako se šupljira kad se hoće malo medijski rasteretiti priča o migrantima. Onda iskopaju ovakve uhljebe, koji zbore "u interesu države", a zapravo ih zaboli patka kako je !! Bitan je redovan priliv novca... Znate li da, pored cca 300 pekara u USK, za migrantske centre u USK kruh/hljeb dolazi iz Sarajeva !?
Brišite me koliko hoćete, ponavljaću. Ovako se šupljira, a pored cca 300 pekara i USK, kruh za migrantske centre u ovom kantonu dolazi iz SA !?
Pa općina Centar je sto puta bitnija od USKa
Svevlade, šta ti Dustin dođe !?
Granicna policija BiH cuva i nasu i Hrvatsku granicu, sta ih sprjecavate da ulaze u Hrvatsku, valjda treba cuvAti istocnu granicu sa Srbijom. Gdje je logika???
Hofman je pogančer od čovjeka.
Hofman je pogsncer od covjeka.
Mii inati big problem im croatia border. Nas croatia police udarat po glava uzeti nam telefon pustati dog pas na mene i moj friend. Vi u bosna very good vrlo dobra prema nama vi dati nana food i money mi i moj friebds ostat u bosba vi vrlo dobraa. croatia ne dobra
Vracajte te klosare nazad u njihove zemlje. Politicari su nas zavili u crno a migranti ce nas dokrajciti ako se nesto ne ucini
Dok ovaj ludi inertni narod se ne trzne,dok ne izadje se pred Parlament,Opcine,Vladu BiH,sa sve oruzjem ,lopatama i ne naprave haos,razlupaju stakla auta nece se poceti rjesavati pitanje migranata.A policija ako im vec ne moze nista,oslobodite i nas gradjane posebno zene ako ga u samoodbrani od napada,ne daj boze silovanja mlatnemo ciglom u glavu pa i zbodemo nekim nozem.Ovako vise ne moze,narode dragi sta cekate pred Vladu ne dajte im izaci razvalite im sve .
Ne kontam, zasto ih sprjecavaju da idu za Hrvatsku? Je li to pitanje dogovora, ili ludilo na koje smo ionako navikli? Na jednoj strani drzave granicna sluzba ne moze da zaustavi ulazak imigranata, a na drugoj strani drzave sprjecava ih da izadju i idu dalje...
@a-team - Ti stvarno mislis da ih je EU spremna primiti, bas im treba jos dzabahljebarosa, nema sta. A Hrvatska je prva granica EU, nema lakog prolaza.
ko god misli da ce ove migracije stati, naivan je - tek je pocelo i cekaju stotine miliona Azijata da krenu - stat ce tek kad zarati svugdje u Zapadnoj Evropi