Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uživajte, lijepo se provedite i po mogućnosti ostanite
Bio sam i ja neki dan na Jablanici da posjetim sruseni most tokom Bitke za ranjenike. Velicanstveno.
Islam je najprimitivnija od svih religija. Turski cigani ga donesoše u Bosnu, nametnuše Bošnjacima i otada smo pripadnici fukarskih naroda.
Mogu ići i na Kobilju Glavu ili Trebević, bilo bi im bolje i jednostavnije. I oni će sada postati hađije. Ja bijede i fukarluka.
Nosioci evropskih vrijednosti 😂
Šta ako nestane šodera, čime će šejtana gađati???
Ja zaista ne vidim zašto bi ovo nekom smetalo!? Hadz je obavezan muslimanima koji imaju mogucnosti da odu, tj. koji imaju keš. Znaci, siromašni nisu obavezni. Da li je neko dobar, loš, ili šta vec, nije na nama da odlucimo, svako ce odgovarati za sebe. Kada bi svi vodili racuna o sebi, kao što vodimo o drugima, BiH i svijet bi bili mnogo ljepši i napredniji.
Jel dino kifla barjaktar? 😂😂😂
Pazite se stampeda hadžije..mislim, koga je strah. Neki kažu da je fino izginuti za vrijeme hadža, ili mubarek dana...pa eto
Dovis, dovis i Allah ti dadne to sto trazis u zivotu, to su trenutci kad ti suze idu na oci, jer vidis ti obicni rob, a tvoj Gospodar te posluso i dao ti sto si trazijo, i kako takav insan da vrijeda i da nevjeruje, nema sanse, vidis cudo, vidis jasnu istinu.
Uvijek ovu sto pisu "TRAZIJO" vjeruju. Ko da edukacija ima "nake" veze sa tim. Cuj.
@bliclol I profesore jel ti sad ego na mjestu? Izidji bolan malo vani na zrak, mani se corava posla. Hvala i doviđenja!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al ce im bit merak kad se vrate s Hadza, kad komsije, rodbina kazu "masala stigao nam hadzija". Nije bitno to sto on ima samo osnovnu zavrsenu, bitno je da on ima para da ode na Hadz..
Kakve veze ima stepen obrazovanja sa Hadzom? Valjda je bitno da je covjek dosao na posten nacin do tih sredstava. Hvala i doviđenja!
podavatelj, pa to su najbolji vjernici, nemaju dilema, mrze Srbe, skoknu do džamije, imaju mišljenje o svemu dok doktori nauka šute...
"Stoga su prethodnici muslimana ostavljali svoje potrebe, osamljivali se na Dan Arefata od ikindije do akšama i dovili, jer najbolja dova je dova na Dan Arefata, a molitelji su dobročinitelji i prema sebi i prema drugima." Znaci prepisano od mnogobozackih beduina. Al tisu misu, to se ne govori. lol
Ma kakvi. Tisina brate. Cuj historija, filozofija i to. To nista ne postoji. Tisu misu i svako svoja posla. Konakovic hadzija. Lopov? HADZIJA!
Sav sam se naježio od uzbudjenja! Nadam se da će na to brdo nekako ovi naši izgurat, pa kom opanci kom obojci.
ne znam vala, ali ova danas vjera ne liči ninasta. IZ prodaje hadz za 7900 po glavi, s minbera riječ nisu rekli protiv mafijaskoj SDA. A da ne govorim o saudijcima, najvecim licemjerima u istoriji muslimana. I gdje su Palestinci, njihova braća, boli ikog qvurac za njih. Itd itd. Vjera je istinska jedino kad je privatna, intimna, stvar pojedinca
Žene uvijek po nekim ćoškovima.
"Pravedni Islam"
@Yokohama To si ti bio tamo pa nam iz prve ruke pricas ili ?! Sumnjam ja da si ti dalje otisao izvan svog kantona, jer vidim da ti je najveci uspijeh u zivotu pisati gluposti po klixu. Hvala i doviđenja!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa mogli bi i ostati, kad im je dobro.
Umorice nam se manekencic Dino..