Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće, naravno da će blokirati, kao što će negirati i genocid i raditi u interesu Srbije, kome bolan nije jasno da oni nisu dovršili posao u ratu pa to rade u miru...
Tegeltija je samo Dodikov pijun i nista vise , Dodik radi svom snagom protiv BiH , tj da rasturi drzavu , to je dio SANU 2 kao i sluzbena politika Srbije ( mada se Vucic izjasnjava u javnosti za cjelovitu Bih , on je upravo izvodzac radova za SANU 2) , bice sve gore jer Dodik rusenjem BiH unistava najvise Srbe , ali to je cijena koju su vecina Srba spremni da plate za SANU 2 , na kraju ce sve zavisiti kako odluce Amerika i NATO i koliko su voljni stati uz BiH .
Nek onda i bakete presavije odma
Pa naravno da će blokirti, je'l Dodikov čovjek ili nije? Kakva su to uopće pitanja...
E joj kad čitam ove komentare,lijepo se ismijem.Pa ovi politčari se pitaju u državi ko beba sa usranom pelenom.
ako udjemo u NATO bice rato, i tenjak
...e Hjebo si nas Zaime...
Kamionom ga mozes blokirati .... gajbama ... stadom ovaca .... semafore pogasite u gradu i sve je blokirano ....
Kako got okrenes eben nooorood uzduz i poprijeko ☝️🌧
Ako ne unidjemo u nato onda ce nas preuzeti rusija, turska i kina.
Samo nek proba blokirat,sacekat ce ga BAKIROVI SINOVI heheh bolje mu je da se ne zajebava
Normalno da ce nlokirati, zato ga je Dodik postavio na ovo mjesto