Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selmu sa sexy turistima u zenici stavit
Zanimljivo nigdje SDA botova koji su preplavili portale na objave o Ep kako su je fadil i bakir preko Andelije razvalili i gurnuli u gubitke od 90 miliona za godinu jednu.
007 jest jest, 8 godina radi EP normalno, a onda dodju ovi nepunu godinu dana, napravi se minus ali to je ipak posljedica od ovih prije dok je radila normalno...Debili otkazali kupovinu uglja od privatnih rudnika, a od tog uglja se proizvodila struja za izvoz koja je visestruko skuplja nego za domace trziste i regulises minus koji se ostvaruje za domacinstva u BiH...
Inace jel mu apartman na Bjelasnici u dobrom stanju...nedaj boze da prokisnjava.
Osuđen je ...
Hoce al ce ostat na slobodi
Nekada je rhm general Alagić bombastičnim naslovima optuživan za sve i svašta, ko je pogledao dokumentarac o njemu vidjeće od koga i kako je sve to došlo, čovjek nevin proglašen lopovom i ratnim zločincem. Ne poredim njega i Cikotića ali česti su medijski i svaki drugi linčevi bez pravog stanja.
POLITICARI SU SE OGRADILI STAVILI KRIMINALCE SUDIJE TUZIOCE KOJI RADE ZA NJI ZATO NIKO NE IDE U ZATVOR DASU SUDIJE TUZIOCI KOJI RADE U KORIST DRZAVE NARODA MI NEBI IMALI OVAKVE SLIKE KRIMINALACA SVAKI DAN ONI BI ODAVNO BILI U ZATVORU MJESTU KOJE SU ZASLUZILI KRIMINALOM .
Bilo kakav clanak vezan za SDA kriminal i kriminal njihovih kadrova ima jedva 60 komentara. Kad se u clanku pomene trojka odmah 250 komentara sve grdjih i gorih...a Selmo rasprodao munciju i oruzje iz kasarni i zaradio grdnu lovu. Kad su dosli skoro ljudi u kasarnu da preuzmu kupljeno..odmah histerija trojka razoruzava drzavu, a razoruzao je SDA sa Selmom na celu i svi cute ko zaliveni. To su ti bosnjaci munafici karcinom BiH
Sda je bio do 1999 i do tada smo zivjeli extra jeftina steuja drva plin gorivo cigare a onda dolaze izdajnici koji hoce na silu da su hrvati ili srbi a u stvari su bosanci i hercegovci...preuze sdp sa zlatanom i ukenja sve ...
Zasto je sam sklapao anexe ugovora? Gdje su pravnici pravna služba?
Svako tko je kriv neka odgovara, mada jos niko od politicara niej pravosnazno osudjen. Krenulo je sa Bicakcicom Covicom, Brankovicom, itd, pa kad su ostali vidjeli da se mogu izvuci, samo su pojacali zloupotrebe i pljacku. Ocito da je drzava bogata i najbolja za bogacenje. Samo je problem sitna pljacka, za nju se odgovara i njome sudovi pune statistiku i pravdaju posao.
HOCE LI KONACNO JEDAN I HERCEGOVAC BITI OSUDJEN ? KO CE ODGOVARATI ZA NEPLACENE POREZE KOCKARNICA ?
Ovo je SDA botovsko razmisljanje koje ce opravdati i najveci kriminal zlocinacke radnje jer je neko iz njegovog tora. IQ na razini sobne teperature ali u januaru SDA= lopovluk kriminal ubojstva kindapovanje ratni zlocini
Ja samo mogu potvrditi da je u tom peridu tražio da kupi kuću u Sarajevu, odakle mu novac neka se istraži.
Dok oni hapse patriote i probosanski orijentisane pojedinci kradu cak i po metar drva.
Samo hapishana.dosta se nakrao.fazon profesor neki
Zna li se koliko je pokrao sexySelmo ?! Manje ili vise od njemu slicnih stranackih poslusnika 🤮🤮🤮
dali ima neko od visokopozicioniranih bivši a i sadašnji da nije u bilo kakvoj finansijskoj aferi
Ko god je Amerikancima leđa okrenuo, odmah se pred sudom našao. Ne kažem da nije kriv, već da je nepodoban i da smeta.
Zasto naslov nije hoce li biti oslobodjen? I zasto niko ne spominje da je ovaj problen nastao u vremenu kada je Alijansa bila na vlasti, i kada su pravili nepovoljne ugovore?