Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sindikat postoji samo da zadovoji demokratsku i pravnu normu na papiru a u praksi pravu korist imaju samo sindikalci visih nivoa i pojedini kokosari sindikalci u osnovnim organizacijama.Ako nije ovako nek se pokazu u privatnom i propalim firmama drustvenog sektora.
U zatvor ide samo sirotinja
podrzavam , i trebalo bi to tretirat kao krivicno djelo , i to krađe , jer u sustini to i jeste . Dosta je ovih novopecenih tajkuncica i privatnika sto misle da mogu radit sto hoce i ne davat radniku zasluzeno zarađenu plaću , a s druge strane kupovat bjesna auta i ljetovat na Maldivima . Ok , idi ljetuj na Tahiti , nema problema ali tek onda kad si izvrsio svoje obaveze , inace u bajbuk .