Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba djubre objesiti iz istih stopa
Vecina vas zivi u stanovima koje su vam starci dobili PO ZAKONU jer u sarajevu je osnova imati STANARSKO PRAVO a za placanje je lahko. E to stanarsko pravo je upravo onaj socijalisticki, lopovski kriterij u kome svi izdvajaju a dobijaju samo odabrani. Da je radjeno pokriteriju KUPI PA STANUJ, ko zna bi li vam vecini net bio i dostupan.
GOTOV SI LOPOVE!
Gotov je.Visegradski bad boy odlazi u ropotarnicu politicke istorije.
Imas kucu vrati stan ??!! Koli to izmisli ?
Jeli njemu dedo onaj sto je izdao srbe na kosovu?
I da, Brankovic ostaje na duznosti Premijera - glasanje proslo kako je i ocekivano. Zivio on i vladao glupom Bosnji jos 100 narednih mandata!
ako izglasa povjerenje lopovu kao sto je ovaj, ne znam sta jos treba glasacima ove stranke, a i bilo koje druge da se uvjere u strukturu istih, te da je to ocit znak da za ovakve stranke iduce godine ne treba glasati!
KRKANOFOBIJA
ovo je klasnicna islamofobija!
AKO BOG DA, DA SE MAKNE VIŠE
Progon muslimana do poslednjeg iz vlasti u reziji komunista Zlaje i Sulje.
sto bi mu izglasali nepovjerenje? pa oni su ga i doveli. sve je to ista bagra. oni mu vjeruju zato sto i sami rade to sto i on radi. ne izglasavaju mu povjerenje gradjani, nego njegova stranka.
AKo ode Brankovic na silu onda ce se formirati nova stranka muslimanskog naroda. To je vec javna tajna. Bar cemo imati jos jednu opciju za zablude.
Hoće li SDA izglasati povjerenje Brankoviću? NECE I .