Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kljix sugestivnim pitanjima u naslovu pali/loži zatucane bosanske patriote. I još šovinističko-islamističke snage SDA/DF naziva probosanskim snagama?! Ako je to 'Bosna' kako je autor teksta zamišlja, onda jadna nam majka!
Tesko je to tebi shvatiti ali po djelima se poznaje ko je ko, a vrlo je ocito da su SDA/DF jedine ostale na braniku domovine. To sto ti ne mozes to da shvatis, brani osmorku, i hdz, pa imat ces vremena za plakanje! Politicki idiot!
@PatriotaBosanski Mama ti je zatucana, HDZ botino.
Da skratimo, ZAKONOM ZABRANITI SDA ?
To bi bilo najbolje za Bosnu i Bosnjake.
Konacno bi bosnjaci bili sigurni da se od sljedecih izbora sda ne moze izbaciti iz vlasti i tako hrvatski glas ne bi vrijedio vise nego bosnjacki 20 puta...eto rjesenja...mirna bosna
To bi trebao da u Njemackoj predlozis takav zakon tebe treba istjerati iz Bosne
i sve ovo podrzava niksic, konakovic i forto. bravo momci, uvodite dodatne podjele samo za fotelju
NI SDA NIJE BOLJA SVE POLITIČKI KOKOŠARI BORE SE ZA STOLICE DOK NAM BOSNU UNIŠTAVAJU. L O P O V I .
Njemacki Fasista koji zajedno sa Izdajnicima iz Trojke radi za Hrvate i Protiv Bosnjaka
I UZ LOPOVSKU POMOĆ SDA BOTOVI NEMOJTE BACATI DIM,SDA NIJE NIŠTA BOLJA OD OVIH TROJKAŠA OSMAŠA PETE KOLONE,SVE KOKOŠAR DO KOKOŠARA BORE SE ZA DNEVNICE DOK NAM BOSNU RASTURAJU .SVI SE MORAMO PROBUDITI I TO BRZO ILI ĆEMO BEZ DRŽAVE OSTATI.NATJERATI KOKOŠARE DA RAZMIŠLJAJU O DRŽAVI I BUDUČNOSTI A NE SAMO NA SVOJE GUZICE.PRVI ISPIT JE IZBOR U USTAVNI SUD AKO PUSTE HDZ-ovca TAMO TO JE AKT OČIGLEDNE IZDAJE KO GOD GLASAO ZA NJEGA.A ZNA SE ŠTA SE RADI SA IZDAJNICIMA SVUGDJE U SVIJETU..
Na pitanje novinara N1 zašto OHR ne smijeni Milorada Dodika, Ivanić odgovara. “Moje mišljenje je da postoji neka vrsta dogovora, oni ga puštaju da priča i galami, a u suštinu sve što Dodik radi to čini u interesu tih koji ga puštaju. Nisam vidio reakciju tih međunarodnih institucija povodom malverzacija tokom izbora. On njima dobro dođe, ne pravi im štetu svojom galamom, a ni oni tim kritikama i upozorenjima ne čine Dodika nervoznim”, kaže Ivanić
Ostavi nam Fadila jos 4 godine.
Rješenje je jednostavno, proglasiti Schmidta ilegalnim kao sto ga i Dodik naziva. Protjerat đubre i gotova stvar
Hahahaha a daaaj ba ovaj bas cirkuzi s nama
Sa ovakvim odlukama i rješenjima se pravi nepopravljiva šteta za BiH i otvaraju se vrata za nove i dublje aparhejde. Nažalost Bošnjacima prijeti ozbiljna opasnost da postanu evropski Palestinci u svojoj državi. Nije mi ni jasna SDA stranka, jebale ih fotelje i pozicije, neka puste vlast četiri godine. Ovako samo ide još gore po Bošnjake. Ovaj Šmit takav degenerik, odavno je on pokazao svoje boje i neće ni od čega prezati da pomogne politički Hrvatima u svemu u BiH.
E to je ono kad lažni Bošnjak kaže , nisu bitne njive Čije su. Bitno je da se on uhljebi po svaku cjenu. . Bojim se da ce u nas biti kao za vrijeme Cvjetkovič -Maček necemo se pitati nizašto.
Mislite samo tamo gdje je vlada bez SDA, a tamo gdje nije sve OK? Samo udar na SDA! ALI SDA JE VOLJA VECINE.I dzaba sve! Narod ovo oprostiti nece. Uskoro ce i novi izbori. Sve prodje brzo.
Nek bude samo jedan(1)kanton ali nek nema SDADF
Ako se ovo donese onda je to početak kraja HDZa. Ovime bi Hrvati bili oslobođeni od obaveznog glasanja za HDZ jer ih Bošnjaci ne bi mogli preglasati što je jedini razlog uspjeha istog. Na sljedećim izborima HDZ pada ispod 50% hrvatskih glasova 👍
ŠMITLER!
Federalni visoki predstavnik