Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ova Gabela prelivoda po pitanju stranaka. Na kraju krajeva ne znam čime je ona zaslužila uopće da bude u klupama kao i 90% njenih kolega u tim istim klupama
Efendic jer je htio sjediti na dvije stolice ostao bez ijedne, pa se sad vadi hahahahhha
E da neko hoce ovoga poltrona efendica skloniti iz politike!!! Seljacic se pravo digao. A i moze mu se kada sve obrazovano i pametno pobjeze iz BiH, pa ostaju ovakvi kao on i zahiragic.
Sta bi Efendicu....naguzi tebe NES samo tako... eee jesi vala ispao glup
Pijačarska stranka.Nigdje nisu prispjeli sa ovakvom politikom
Da su htjeli napustiti do sada bi vjerovatno to i učinili. Skupa su oni odavno.
Stranka koja bira nepogrijesivo pogresne ljude… Sve sami preletac i prodana dusa…
Gabela je Semiru radila o glavi dok su bili u SDA a vidim i sada mu radi. Umjesto da je posalje na politicko smetliste on gajio zmiju u njedrima.
BRAVO ZA SEMIROVU (I OGREŠEVIĆEVU) DOSLJEDNOST: NIJE DOZVOLIO DA BUDE KUPLJEN FUNKCIJAMA KAO RAMO I NJEGOV SIN. OVI ŠTO GA SADA OPANJKAVAJU SU ILI UZP ILI FGR - A TO SU LIKOVI KOJI UVIJEK DAJU PREDNOST BG I ZG NEGO SARAJEVU.
Razmisljaj malo svojom glavom, nemoj samo slusati sta pricaju, uzmi malo statistiku ko je vladao sve ove godine, gdje su nas doveli takvi. Ogresevic je pijun obicni od kriminalca Hozana
Ovo je već za krivičnog gonjenja,po Šmitlerovim pravilima, sjeme mu se zatralo
https://depo.ba/clanak/244496/jasmila-zbanic-cestitam-trojka-jesu-li-ovo-promjene-koje-ste-najavili-zaista-radikalne-pucali-ste-nam-u-glavu
Žbaničku je SDA finansirala ali više nema para.Sada može samo lajati ko kuja.
e gledaj slike ovaj analitičar neki, onaj prošao samo što se zove Haris.
svi više znaju da ovo dvoje su igrači trojke.semirova loša procjena jer je Gabela kod njega otišla samo zbog liste za parlament.i sad joj više Semir nije potreban.
Nevažna stranka. Previše vezana uz SDA, nemaju programa
Sve GO LOPOV.
Koji olinjali likovi
Fuj politicke prelivode.