Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To uopće nije bitno, ajmo malo o Dodiku , Čoviću ,Bakiru i ostalim govedima , što je ko kome poručio , ko je kome popušio i ostale krucijalne stvari.
Ne znam koji će nam qurrac uopšte vrtići. Žena je tu da brine o dijetu, niko drugi. Svoju sam ženu zatvorio nek se brine s djecom dok sam ja na poslu.
Nema grijanja, redukcije vode su svakodnevica, zagađen zrak, poskupljenja, tučnjave, pljačke, propucavanja, sve to dominira u Sarajevu, a građani prosvjeduju pred američkom ambasadom kako bi se Komšiću sačuvala fotelja hrvatskog člana predsjedništva. Haha, koji ste vi gradŽani cirkus.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaki dan sve je gore i gore...
SUUUUUPPPPPPEEEEEERRRRRR Samo udri: struja , gas , gorivo...odosmo ili već jesmo u 330000 p.m.
Ludilooo znaci haos nas ceka haos.
Ja i...
Cemu ove divne slike svjetskih vrtica, nasi nemaju NISTA, majke skupljaju po cvaju da se kupi TV, igracke uglavnom donirane od majki, mislim molim vas prenosite objektivne rijeci i slike
Ovaj montesori vrtic Bakir i Fadil nasoj djeci nisu obezbjedili! A uredno placamo vrtice!
nek raspale peci na drva kad ova rupa od drzave nemoze dovod gasa uspostavit
Neka ih roditeljski nacionalizam grije.
Ja, i?
Hoce li vam djecu zagrijati mrznja stoko nacionalisticka primitivna. Sada za Bakira i Dodu glasajte.
Lijepa zemlja, drzava za kura…Glasajte za svoje, neka se smrznu djeca boli vas q
pa hebemu miša, jel problem da se u vrtićima ugrade (naravno ne sada) inverter klima uređaji, ne mora to biti neki preskupi top model, jer i ne treba raditi stalno, ali za ovakve dane da se prebrodi a i da ljeti malo ohlade, idealni
Problem je jer su inverter klime za grijanje velikih prostorija potpuno neprikladne. Grijanje na struju ne može stati u istu rečenicu sa grijanjem na drva ili plinom. Ni približno.
Onaj Sviro,Sivro ili kako vec,on je ubjedljivo najvece zlo svih sindikata i potpaljivac vatre. Sram ga bilo i stid.
4 godine sam bio bez grijanja, struje i vode pa sam prezivio, ako je kvar na gasovodu kvar je popravice za dan dva i to je to. Bespotrebnu paniku dizete kao da je BiH kriva za kvar.
Kriva je jer za 30 godina nije bila u stanju obezbjediti komoru za uskladistenje plina,a gradjane tjeraju(s pravom) da se griju naisti. Kud ces vecu krivicu?
U tome i jeste stvar. Trebalo bi da smo prevazisli rat i ratna stanja.
Kako je TITO umro svake godine problemi sa grijanjem pred zimu
Na hiljade osakacenih i umrlih nakon pelcovanja otrovima!!! https://nomoresilence.world/
znate da su nase dede i nane prolazili kroz snijezne nanose, lavine i korita od 2 metra da bi dosli do skole nek se i sad djeca malo nauce