Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi želimo mirno ukidanje rs i sigurno će biti ostvareno...jer pravda nalaže da genocidna rs mora da nestane.
@SupersmartBaznijek e i ti ga prećera, pa nije holokaust bijo nego đenosajd.
Hajd samo naprijed,ukinite RS, mi Hrvati smo pripremili kokice, jedva čekamo :D
Da Bog da Europa propala i nikad se više ne podigla. Europa želi Srbiju, čiji predsjednik negira genocid u Bosni , slavi ratne zločince, ima hegemonističke težnje prema susjedima... A Europa ne želi Bosnu u kojoj je počinjen genocid, koja ima jedno Sarajevo, sa crkvama, džamijama, katedralama, sinagogama... Hebem ti Europu. Fuj.
Znači Srbija ima hegemonističke težnje jer hoće da Srbi žive zajedno u jednoj državi, a fildžan nema hegemonističke težnje kada želi da upravlja sa druga dva naroda protiv njihove volje i interesa?
Za budućnost? Ako se odazovu sve na Sebilju povješati.
Rješenje je da RS uistinu i iskreno prizna državnu vlast i gaji ambicije i radi na otcijepljenju svaki dan.
Ovo nije poziv na rjesenje nego poziv da nam uruce ultimatum, na koji vec znaju da necemo pristati, da bi rekli eto bosnjaci nece rjesenje, mi se otcjepljujemo.
Mi se zalažemo za mirno ukidanje entiteta i districta Brčko, i stvaranje jedinstvene teritorije BiH. Ne želimo rat, nego je to neminovan put za napredak BiH. Ovako ne ide više. Inicirat ćemo da mirnim putem se ukine i Federacija i Rs i district Brčko.
I slobo je se za to zalagao. Čuj mirno ukidanje entiteta haha. Može jedino mirni razlaz, budite sretni ako i to dobijete
Mile se ufura sad pa sad. Negtaor genocida , kriminalac, V-kolonaš hoće da zbog na neki sastanak.
Oni če mirnim putem traziti mi im mirnim putem nedamo i šta onda...Kako dalje?
Ovo neodoljivo podsjeća na početak 90-tih, dakle tada su svi htjeli neku konfederaciju i decentralizaciju, ali Slobo nije htio čut, odabrao je krvavi rat koji se završio sa 140000 žrtava i milijune raseljenih. Danas istu politiku provodi glupi bošnjo, ili unitarna gradjanska bih ili nikako
Slazem se da je pronalazak "rjesenja" najbolja opcija a ona izgleda ukratko po meni ovako: Priznavanje rs da je u srebrenici pocinjen genocid,da drz.vrh srbije htio veliku srbiju te da je izvrsena agresija na BiH i sve njene narode,isprika za stradanja (pismena) potpisana od Nsrs,priznanje svih dokazanih zlocina (sve strane), ukidanje oba entiteta, dogovor o stvaranju gradjanske drzave sa 1 predsjednikom, pismeni dogovor o suradnji i medjusobnom uvazavanju, Nato i EU
A onda ce svizac zamotati cokoladu 😂😂😂
A budala jbt 😂😂😂 grohot se smijem!! Hoce da izgube i ovo malo genocidne tvorevine!!
"Halo, jel to entitet FBiH?" "Jeste, izvolite." "Ovdje entitet RS, haj dodji na kafu da popricamo."
BiH ima svoje institucije. One su bile i još uvijek su mjesto razgovora i dogovaranja. Pa bujrum.
A. ARMIJA RBIH 2. GRB I ZASTAVA LJILJANI (DOSTA VISE ONIH ZAJEBANCIJA) 3. ZAUSTAVLJANJE ODLIJEVANJE PDV-a IZ FBIH U GENOCID I TO AKO JE POTREBNO FIZICKI ZAUSTAVLJANJE 4. INTENZIVNO NAORUZAVANJE 5. OSNIVANJE TERITORIJALNE ODBRANE 6. VOJNI ROK, UKLJUCENE ZENE I DIJASPORA TAKODJER 7. OSNIVANJE SPECIJALNE POLICIJE I INTENZIVNO NAORUZAVANJE ISTE I TESKIM NAORUZANJEM
8. OSNIVANJE TAJNE SLUZBE SPECIJALNE POLICIJE I DISCIPLINIRANJE STRANACA KOJI RADE OTVORENO PROTIV BOSNJANA I NJIHOVIH NACIONALNIH INTERESA. 9. OSNIVANJE DIVERZANTSKOG SPECIJALNOG ODREDA U SKLOPU SPECIJALNE POLICIJE SA ZADATKOM PRODIRANJA IZA NEPRIJATELJSKIH LINIJA DUBOKO I DIVERZIJE SVIH VRSTA. ONAJ BOSNJANSKI POLITICAR KOJI OVO NE PODRZI I NE BUDE NAJBOLJE STO ZNA RADIO NA TOME, NIJE BITNO IZ KOJE STRANKE, ON JE IZDAJICA KOJA RADI PROTIV BOSNJANSKOG NARODA.
Mi želimo mirno ukidanje rs i sigurno će biti ostvareno ...... OVO JE APSOLUTNA LAZ, JA NE ZELIM MIRNO UKIDANJE GENOCIDA, TO BI TRAJALO DECENIJAMA. HOSTAJL METODA SVE TO ODRADI ZA PAR DANA I BUDE ZAVRSENO. VEC ZA GODINU DANA NAKON TOGA MOZEMO BITI PERJANICA REGIONALNA STO SE TICE LJUDSKIH PRAVA.
ZASTO BOSNJANI NE NAPRAVE BOSNJANSKI NON PAPER? BOSNA, PLUS SANDZAK.
TVORCI DRZAVE BIH NISU ENTITETI KOJI VAZE JEDINO DOK VAZI OVA NAKARADA zvana "DAYTONSKI USTAV", NAMETNUTA PROTIV VOLJE BOSNJANSKOG NARODA. PRIZNATI SAD DA POSTOJE ENTITETI, BILO BI ISTO KAO GLASATI U PARLAMENTU ZA DAYTONSKI NAMETNUTI "USTAV". A SVI ZNAMO DA TO NECEMO MI BOSNJANI. PREMA TOME, NIKAKVI RAZGOVORI IZMEDJU FADILA NOVALICA I ZELJKE CVIJANOVIC O TOME. REPUBLIKA BIH!