Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođu Izetbegović treba smjeniti. Ionako je samo preko muža i stranke dobila taj posao.
@Gelecek. bakir dodik i covic su privatno jarani...a u javnosti glume neprijateljstvo...jer im odgovara da drze vlast na teritorijama koje su zapisali...oko svojih kadrova prave dilove...znaci covic ce ostaviti sebiju na miru a za prituuslugu ce mu bakir dati nekog njegovog da upravlja finansijama...kao sto bakir dodiku pusta osudjene ratne zlocince da neometano odu u srbiju...a za uzvrat da osmica ostane direktor udba....itd...itd...
@Gelecek sad ce tebe automatic, glas naroda i slicne psihopate opovrgnuti 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Sad kad Čović pritegne Bakira preko Sebije nije da će samo izborni zakon biti prihvaćen već će mu i treći entitet dati. A čudno mi je da se Komšić ne oglašava kad KCUS Sam sebe stavlja iznad zakona i djeluje van institucija.
@Lonac ma hajte molim vas, zna on i za gore stvari da se desavaju
@BIMDDC200200 Ne radi se o tome da li zna ali sad mu je šansa ispala da ih pritegne. Bakiru su Sebijni prohtjevi bitniji od svega pa i naroda i države. Taj sve potpisuje kako bi ona radila šta joj se radi.
Kako FGRovce udaraju minuse na komentare koji su 100% istina o desavanjima, a za koje, osim tog minusa, nemaju kontra-argument...
Gospodju treba smijeniti sad i odmah
Sbb vazda bila teg u stomak bosnjacima. Ja im nikad ne bi presao preko izdaje i rusenja sestorke!
Nosi govna napolje 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Mandici su vazda bili srbi kakav sad hdz?
Oni sto se predstavljaju najvecim zastitnicima bosnjackog naroda najvise ga ubijaju iskljucivo zarad vlastitog bogacenja
Je... Sebi.. nevadi.I to citavo Sarajevo.
Vidi svebije da smo u 15 stoljecu nju bi spalili na lomaci i optuzili za vjesticarenje
Ovoj se zlo vidi u ocima, treba joj utirat dobro da zlo izdje vanka!!!
Dajte da ima ja kazem. Netreba mi nicija podrska. Sve bi im u lice rekao od 92. do sada
imamo 4 zakljucka Gospodarice Zivota i Smrti, 4 Fetve onima kojima ona mora da podnosi izvjestaje i slijedi njihove naredbe... sutra ispuni obecanje Mandicu i posalji Federalnu inspekciju, kako si i najavio!
ma vidi ti lutkice kako se ona slatko smjeska
Sbb je isključivi krivac za stanje u zdravstvu! Premijer iz sbb-a, ministarica zdravstva također, krivić iz sbb-a, fahir halilović inspekcija ks iz sbb-a, dakle grupa sbb-ovih idiota vode glavnu riječ ali još malo!
Mandic pojma nema.ko je Sebija i gdje ista radi. On je out of the space.
sve sto je donijela iz Crne Gore i sve sto su njeni babo i majka radili i gradili nek nosi, ali ovo su nama nasi roditelji u amanet ostavili , oni su radili za ovo. A isto tako i Izetbegovici , sve sto su donijeli preko Drine iz Beograda nek nose, nek nas Bosance ostave vise na miru svi !!!!