Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skupljanje sporednih šumskih proizvoda gljive ,mine , siblje za ogrijev i tako to ...
Ja sam mislio da je drzava staroja od kantona ali eto ima to novo bosnjacko pravo.
A hoce li to nasa stranka polahko preko ovih odluka POSTAVLJATI eksluzivno za par godina genocidase srbe, samo ce slijepi ovo glasati bez prvo promjena na USTAVU RBIH-e !
SUTRA CE TUZILASTVO BIH-e potpisati SPORAZUM o razmjeni dokumenata o RATNIM zlocinima izmedju RBIH-e i agresorske srbije barbara znajuci da je srbija POCINILA 95% svih ratnih zlocina u RBIH-! Dal je tuzilastvo BIH-e ZAHTJEVALO SAGLASNOT od svih koji su ODBRANILI RBIH-u od agresije srbije babrbara, ko i gradjana i Parlamenta drzve BIH-e ? u CIJE ce ime i uz ciju SAGLASNOST sutra 31 - Januara CE Tuzilastvo BIH-e POTPISATI KAPITULACIJU I IZDAJU RBIH-e sutra u Briselu, KO CE BITI AUTOR TE KATASTROFE ZA DRZAVU I BRANIOCE RBIH-e? PA ZAR NIKO OD BORACA ARBIH-e NECE DICI GLAS I TUZITI TUZILASTVO BIH-e ZA SKANDALOZNI I OPASNI POTPIS "IZDAJE" KO PRVO ONIH KOJI SU ODBANILI DRZAVU OD AGRESORA SRBIJE i CITAVE MASINERIJE JNA, ko drugo i same drzave, koja ce SUTRA BITI RAZAPETA NA KRST Brisela, a time i SVI KOJI SU ODBRANILI RBIH-u ! KAKIM SE NA SVE POLITICARE KOJI SU NA VLASTI AKTUELNO, STOKA je pametnija i svjesnija OD VAS ! Znaci da ste gori od STOKE !
I ko kaze da SDA nije dijelila RBiH. "Ustav Kantona Sarajevo". Kanton=Drzava
Ja ovo nista skontao,dok sam citao clanak u glavi mi samo "je..bo lud zbunjenog". Sta sejdic,sta fin i nista skontao nisam,jel to hoce jos jednog predsjednika u fotelji kao da je sa 3 lako...
Pa kad pogledas ko odlucuje jasno je da od toga nema nista i da je to suplja prica!!
Samo treba pogledati cinjenice i vidjeti da je gdin Zeljkovic napravio katastrofu u toplanama i sad ocekujem da bude doabar na ovoj funkciji- NIKAD!! opet ce samo pljackati
Kurteš vazda polupjan, potpisuje sve redom što mu se poturi, najbolji Zlajin ministar.
a dosadašnji premijeri,čiji si ti vjerovatno glasač,su se borili za moj K***C.
Kurteša za premijera, da sve bude veselo.
Oni nista ne znaju uraditi, pa ne ocekujem ni ovdje da donesu ispravnu odluku...
ma kakav KS pogledajte kakav nam je premijer nesposoban i da se od njega nesto ocekuje, presmijesno
Vlada KS je cista propast, samo pogledajmo ko nam je premijer i sve ce biti jasno, samo se bore za svoje fotelje!!!
Odluka „Sejdić- Finci“ se nakon 17 godina poslije Daytona (Dejtona) omogućava pomak sa „mrtve“ tačke i kretanje u dalji proces ustavnih reformi kroz kandidatski status BiH u Evropskoj uniji.
Zbog odgovornosti prema građanima smatram da niko nema pravo da od naše zemlje i naših građana pravi „slučaj“ u kojem politički nema izlaza ili tzv „crnu rupu“ ne čineći ništa konkretno da se dođe do rješenja. Umjesto kritike tuđih stavova, opstrukcije i održavanja statusa quo mi smo odabrali da ponudimo rješenje.