Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god je SDA tu je problem... Naravno da im je stalo da jedne fotelje... Njima je samo do fotelje i stalo...
ovo je dokaz da je nemoguce biti u koaliciji sa sda minderasima, pa nije fahro budala
Mudra je SDA. Natjerala je Lagumdžiju u koaliciju sa Radončićem da narod vidi kakvi su to ublehaši i sada čeka da se te uložene ministarske fotelje vrate višestruko. Da li će ovi aktuelni znati šta uraditi do izbora? Teško. Sada su na odmoru pa onda ide predizborna kampanja i šetnja po čaršijama.
SDA, hebo vas kanton 10 i HDZ-ovi, što se igrate s njima. SDA ovac sam zakleti ali je HSP ovaj put u pravu, rizikujete drćavu za jedno ministarsko mjesto u Županiji 10.
Novinar se pravi lud, kao da vlada nije već ugrožena, nje de facto nema!
Čestitke SBB-u još da SDP hoće sa nama da se udruži i da jednom za sva vremena završimo tu priču. Mi nikada ne odustajemo
Naš potez stoljeća je koalicija sa Fikretom Abdićem. Samo naprijed - Izetbegoviće u zatvor... Naprijed
hsp su budale ako sad ne izbace nepouzdani sda iz vlade fbih
Bas vam je dugo trajala vlada.... Hahahhhaha SDA se prepala za jednu fotelju, pa ce unistiti i sve ostale koje ima...
O Boze... Pa zar vi SDAovci nemate druga posla od skrivanja komentara koje vam ne odgovaraju... Hahhahhahhah jadnooooooo!!!!!!!!!!!!!!11
Vlada pada. Krađa mjeseca je gotova
SDA je kriminalna organizacija koja je popljackala ovaj naron, a narod hoce opet SDA. Mislim da je ovo najgori narod na svijetu i zao mi je sto sam rodjen u najjadnijoj zemlji na svijetu. SDA do pobjede i potpunog pljackanja ovih GLUPIH kvazi gradjana ( seljacina sa intaligencijom 15).
Ja Zlaje mangupa. Otišao k\'o fol na odmor, a sjedi ovdje i piše komentare kako je SDA kriva za sve. Prepoznatljiv skroz njegov riječnik.
Obi ti se tikva o glavu.
SDA angažovala svoje ljude da sakrivaju ovu vijest. Zasto? Vrlo jednostavno. Da u slucaju pada vlade optuze SDP za sve. Ali nece moci ove noci. DOKAZ: Veliki broj dislike za ovaj komentar
Zanimljivo. SDA jos jednom pokazao svoje lice. Bice ovo pravo zanimljivo
Mala poturička govanca Perić i Jurišić nikako da shvate da služe isključivo za brisanje dupeta Klempi i Zlajogluu. Svega na dunjaluku!