Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda simuliranje plac za izgubljenom vlascu vec vidzeno
To vam je Allahova dž.š. kazna za kupovinu preletača u TK i BPK, a evo sad i u PK, moja zelena braćo. Nema na haramu braćo nafake.
SDA i njihove dezinformacije koje prenosi klix
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dino jel te stid
A što se sad nasekirao Bake kad se njima o guzi radi , hahaha Vidi sad kako je kad i drugi muljaju kao sto ti radiš već dugo vremena i usput pozdravi bracu Komšu !!!
bori se Dino ko lav ne bira sredstva!!
Dino spreman na sve cak krsit i ustave i zakone samo kako bi se dokopao vlasti. Zamisli sta je sve obecao Covicu kad hdz ovakve stvari radi. Ne zelim ni da mislim na sta bi sve osmorka morala pristat. Kako nevide ostale stranke osmorke sta dino radi. Kako mogu slijedit ovo sto on radi. Mislim da nes i sbih poslije svega ovog netrebaju se ni pojavljivat na izborima. Narod vec pljuje po njim.
"HDZ će opstruirati izbor SDA-ove liste te će se mandat dodijeliti najjačoj poraženoj listi iz drugih kantona. HDZ će opstrukcijom implementacije izbornih rezultata pokušati otežati SDA da osvoji većinu u Domu naroda Parlamenta FBiH. Očigledno se historija ponavlja, a Posavina je ponovno na tapeti i na iskušenju". Bh Dritan i Čović očkgledno spremaju neki scenario u Orašju.
Standardno. Gdje je kakav marifetluk i muljaza, nesto sto bi tesko kome drugom palo napamet - tu je dobri i preposteni Adzija Elmedin.
posavinu su branili bosnjaci i hrvati ali ne hdz, hdz ju je prodao srbima i ljudi su ostali da brane svoje domove i rekli ne tudjmanu.ne znam kako je uopce hdz uspio dobiti glasove u posavini to je velika prevara i kradja glasova, ne moze biti nista drugo
Nije li ono Bookir prijetio da će razbiti okove.... Kad ono tamo razbi nos
E hajde da i to vidimo
Pa ovo znaci da SDA vise nikada nece u vlast. Rvati i Srbi ce uvijek birati HDZ i SNSD a onda oni odlucivaju koga ce pozvati u vlast od strane Bošnja. Znaci uvijek ce zvati Osmorku ili sta vec tada bude. Gotova je SDA!!!
koje ponizenje za bosnjake je ovaj konakovic draganu ljubi ruku na sta smo spali
Zna li Blentaković gdje je posavina
Osmorka i HDZ,rasturači Bosne.
Dal se i plata blokira za taj mjesec, znal se šta????
Ovo nema smisla nikakvog vise ove silne blokade daj da zaratimo pa kome opanci kome obojci da se zna na cemu smo.
Poslao gavrilo preko telegrama poruku botovima da se u javnosti izdaja prikaze u drugom svjetlu