Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budzet je usvojen samo se ne vidi. F. Novalic
Je li ovo Scepo Radoncic pokusava glumiti opoziciju u nadi da ce narodu opet prodati pricu o borbi protiv SDA tajkuna sa kojima je u vlasti evo vec skoro cijeli mandat. Providno, neposteno i jos jedno vrijedjanje inteligencije naroda.
bakir je veliki drzavnik..najveci u bih...vjerovatno i na balkanu....on se redovno sastaje sa ambasadorom najmocnije zemlje i sa lorodovima a dodik je pod sankcijama i ne moze se ni rukovati sa tako bitnim ambasadorima...moram priznati da mi je nekad krivo sto srbi nemaju takvog drzavnika kao sto je bakir
Mozes mislit na sta ce to izac KAD NOVALIC SDA LOPOV NESTO PREPORUCUJE...
Nek ostanu svi političari i uhljebi kolektivno bez budžeta i crknu od gladi, to im želim svima da im se to što prija ostvari
Nabijem vas na ku...ac
Jao fOdile ne provaljuj se
Savjet roditeljima ako naidjete na ovakvog tipa: 1.ako dijete nosi lizalo umotati lizalo u celofan i odloziti ga u djeciji dzep ili torbicu
Gledaj sminkice stolici fazoni, da se mogu spustiti kljucevi od audija, iphone x, samo jos nargila uz kaficu fali.
Ima da se nazor usvoji ko i akcize he he
Treba i vas spržiti kao zgradu kantona i nedati vam izaći. Treba vama jebati majku
@afannedim Koze im poskidat i ovjesat na marin dvoru ispred scc-a. Al nece se to dogodit.
Radi budjeta ste se udruzili,i nadam se,radi istih tih novcanih sredstava cete se izmedju se poubijati i poceti odavati jedne druge za vasa pljackaska nedjela.Pocevsi od pravosudja pa na dalje.
Novalic govnares
Ma nemojte molim vas samo da šta sarajlijama fali! Majku vam j.... šibičarsku!!
Sta je tebi debilu??? Kakav ti problem imas??? Idi uzmi onu svoju pilulicu 👨🏻‍⚕️ i bice sve u redu👍
Jadnoga li budzeta koji je manji nego u nekom osrednjom europskom gradu
Ma hajde molim vas 😂
Baš bih volio da se ne dogovorite pa da onda vidite kako vam narod "mirno" protestira ispod prozora a ne kao prošli put pred zgradama vlada, predsjedništva i sl. Ovaj put mislim da bi trebalo da strada ono što pokradoste, lopuže bjelosvjetske ... ? ? ?
Važno je da oni dobijaju plaće i bonuse, ko jebe narod, tovsu i tako krave muzare.
Ko god misli da se privremenim finansiranjem muče institucije sa trošenjem iz budžeta, grdno se vara! Tek tada kreće pravo rasipništvo!