Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cik da kazni nekoga??? Pa oni su ionako stranacki zaposleni pa nece svoje sefove u zatvor slati.
a što nema u Screenshotovima Suljagića i njegoe stranice, ili ju je Edita Gorinjac (autorica teksta) lajkala i više joj ne raizbacuje njegovu reklamu. Fajer smori svojim reklamama na Facebooku, vec mjesec dana!?
CIK je smijurija od institucije. Samo još jedna krava muzara za izvlačenje novca od preskih obveznika u privatne džepove. Kada bi radili svoj posao, zabranili bi većinu stranaka zbog napada na ustavotvorni poredak države, govora mržnje, izazivanja nacionalne netrpeljivosti, šikaniranja i ličnih uvreda. Nebi se imao ko od postojećih stranaka kandidirati za izbore, što bi bilo odlično za građane. Ali oni rade po stranačkom diktatu, kao i sve u ovoj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Popišam se na svakog ko je bio u vlasti zadnjih dvadesetak godina i nominujem, Dervu Sejdića, Jakoba Fincija i Angelu Merkel.
Sto se ti popiša? Ako si psihopata, sigurno si bio na vlasti...
nominujes ih za pisanje ? ili za vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
za Generala?
da, izrece im kaznu po 500 KM, toliko zarade za 2 sekunde !
Imate u gornjem desnom uglu svakog posta na Facebooku jednu strelicu, okrenutu ka dole. Kliknite, a potom na Hide all ads from XYZ. :)
Imate danas u Slobodnoj Bosni lijep članak o skoroj pobuni sadašnjih uposlenika avaza i iznošenju istine o radu i vezi Brabončića sa SDA-om , prije, u i poslije rata. ZA ONE KOJI VIŠE VJERUJU AVAZU NEGO SVOJIM OČIMA !!
Kad procitah sve ove bijedne slogane tacno mi se seli van drzave.A ne mogu.
Aldi Halilovic: "cak sta vise" hahahahahahahah
CIK nije ništa drugo nego igrači od tih vodećih stranaka kojima nesmiju ništa i prikrivaju krađe, kada bi bilo u ineresu CIK-a da pravdno i brzo znamo sve oni bi se potrudili i uveli elektronsko glasanje, a ne ovo koje već unaprijed i za vrijeme brojanja se pokrade glasovi. MAFIJA JE TO.
hahah grohotm se smijem 😃
Poslije ove zadnje 4 god. vladavine SDP-a i u mjesec dana rusenja,paljenja drzave BiH i blokiranja Sarajeva u reziji SBB Bosnjacki narod je veoma zabrinut za njihov opstanak i opstanak drzave BiH. Gradjani se spravom pitaju za koga glasati, za SDP i SBB koje su prosrpski orijentisane i ponovo ocekivati Genocide, ili glasati za SBiH i SDA pa zivjeti kao do sada. Dakle Bosnjaci imaju ove dvije opcije, glasati za SDP i SBB i prikloniti Srbiji i Srbima pa uskorije vrjeme ocekivati ponovo Genocid, ili glasati za SBiH i SDA pa zivjeti kao do sada.
DA SE NAROD HOCE KEKSAT KOLIKO SE BAVI POLITOKOM,,KAKO BI BILO LJEPO AUUUUUUUU,,,,
joj jedva cekam ove predizborne kampanje. kada ti na vrata donesu deset deka kafe i obecavaju kako ce sve biti dobro narednih 4 godine. mislis znas da lazu jer i predhodnih 4 nisu nista napravili nego samo za sebe i za svoje podanike. ali eto drago ti barem slusati kako lazu :D
Kakav Facebook, samo treba prelistati ove komentare i budete vidjeli koliko plaćenog promoviranja ima. Pravi mali rat na ovom portalu, a sve i jedna opcija je pedeset nijansi istog kriminala.
imate danas u slobodnoj Bosni članak o BRabončiću i njegovoj bivšoj supruzi ferizerki Azri, vlasnici Avaz-a koji nije još otplatila a nije platila ni porez na kupovinu Avaz-a. Lijep članak o skoroj pobuni sadašnjih uposlanika i iznošenju istine o ratu Avaza i vezi Brabončića sa SDA-om , prije, u i poslije rata. PROČITAJTE pa onda glasajte ako još budete imali volju datzi glas Šćepi.
SDP već nekoliko mjeseci provodi svoju nadasve neofirnu kampanju preko ovog portala (klix.ba), a sve novcem javnih preduzeća (Autoceste FBiH i Elektroprivreda). Kriminal za SIPA-u.
Kriminalno-mafijaška organizacije SDP već godinama propagira putem društvenih mreža i nitko da je kazni
SDP već nekoliko mjeseci provodi svoju nadasve neofirnu kampanju preko ovog portala (klix.ba), a sve novcem javnih preduzeća (Autoceste FBiH i Elektroprivreda). Kriminal za SIPA-u.
Sležem se...nebi oi nego su izgubili kontrolu na FTV-u nakon toliko godina...