Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka ovim otvara put da sud BiH preuzme Covic ,preko Vukoje Izdaja vec pripremljena
@SDfA botino: Krajnje je vrijeme da se otklone blokade izdajničko-kriminalne SDfA i satelita. Zaustavljena je krađa iz budžeta i tenderisanje bitangi i zato su nervozni, lazu i petljaju putem sve malobrojnijih tzv. stranacko-medijskih megafona kojima su presjeceni izvori finansiranja iz budzeta i javnih preduzeca.
šrm slugo tuđina ,bolje da si stavio nik @podanik,nego @otpor
Najveće govno je ovaj cvikeraš Belmin Zukan. Ubleha koju bi u slučaju rata trebalo u prve rovove pa nek pokaže patriotizam.
Ovo ima da padne na ustavnom Sudu FBiH
Kakvih sve komentara ima to je zanepovjerovati.
Što ne objaviš klix-e ko blokira. Opozicija, al' reci ko. sda- kartel, df- podguzna muha.
SDA JE ZLO!! ZAMISLI BLOKIRAJU U PARLAMENTU SVE PO DODIKOVOM RECEPTU I BRIGA IH ZA FUNKCIONIRANJE DRŽAVE.
Hoće ako Trojkino božanstvo sveti Šmit ponovo suspenduje ustav i nametne Draganove kmetove koji će sve dati da ustoliče Vukoju
Krajnje je vrijeme da se otklone blokade izdajničko-kriminalne SDfA i satelita. Zaustavljena je krađa iz budžeta i tenderisanje bitangi i zato su nervozni, lazu i petljaju putem sve malobrojnijih tzv. stranacko-medijskih megafona kojima su presjeceni izvori finansiranja iz budzeta i javnih preduzeca.
Čim je Baya spomenuo Dubaji i narko kartel Tito ,Dino je podvio rep i pravac Laktaši da moli Bayu za oprost i da će sve dati.
Samo bi volio vidjeti ove iz Naše stranke da ih pitam GDJE STE neoLIBERALNE DEMOKRATE, šta ima kod vas,? Gutanje žaba je izlizan fol, nađ'te neki novi, providno je
Ovo je državni udar, a vi kako hoćete.
drzavni qurac,drzavni udar se pravi sa vojskom a ovde to nije moguce.