Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška ovim ženama, velikim borcima za BiH i njene građane. Usput šta se čini po pitanju stare devizne štednje u Privrednoj banci.
Društvo ima li neko informaciju šta je sa prijeratnom dinarskom štednjom koja je bila u Privrednoj banci Sarajevu, dakle na području BiH, a za koju je garantirala država.
Samo u Strazbur i lagano ... dok se ne sprovedu presude Strazbura nema mrdanja BeHa na Evropskom putu ... Truhlovinu od zemlje koju unistise Izetbegovici i SDA klika, Karadzici i njegova bulumenta i HDZ skvadra i treba tuziti gdje god ko moze ...
Kakve logike ima da BiH placa za nesto sto je Slovenija opljackala? Cuj stite interese onih koji su opljackali, a trebaju da plate iz svojih poreza gradjani BiH! Pa je li ovo moguce?!
nikada nece dobiti novac..CAO!
sta ce ovoj babi pare kad ce riknut za 2 dana
Jao ti se nama,ako nam ispate staru deviznu stednji,odose nam cijene GORE I to vrtoglavo.Kiss dinarski stedisa-popuslic
ma i da moram neću, žao mi je :D
Najsigurnije su one pod slamaricom:))
Nema komentara, zauzeti smo kliktanjem pluseva na pro-SDP postove i sakrivanjem komentara koji govore istinu o nama podrumskim štakorima/slučajnim prolaznicima