Toplotni problemi u Sarajevu
0
Hoće li bez grijanja ostati 5.500 studenata?
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj rektor se mijesa u struku, nema pojma koliko je potrebno ulagati u jednu Toplanu! Pa nije to granap na trgu gdje se cigare prodaju. Studenti nece sigurno ostati bez grijanja! Sve u svemu, sud ce to potvrditi!
bitno je da im ne kisne glOOOva
šta će sad biti sa kartama, imal novih godišnjih il je to bila avantura za jednu godinu ?
nek jedu vise graha imace dovoljno gasa koliko ih ima i nekse pokriju po glavi a ne gledam skinuse i goli spavaju ma sta to oni studiraju ako nemogu smislit kako je najlakse zagrijat prostoriju i odrzat tjelesnu temperaturu!!!!
Valjda su tako i uradili, u protivnom gume novac! Pravna informacija ;)
Pa nije nijedan biznismen lud da uzme toliko postrojenje, a da unaprijed ne isplanira ulaganja, i ne ugovori ih. Pa to bi svakome bila propast!
Da ne govorimo koliko je svoje familije zaposlio!
Studentima preča karta bez koje će opet svakako ostati,mimo karte nisu se bunili dobro im je...troše ih profesori i dalje plaćaju skupe knjige...u suštini ko ih .k.a.r.a. nije studiranje obavezno
da ste pametni dosli bi u LA i ogledali se na \"pametne\"studente!!njih malo malo pa ljubav grije!!!ponekad je vecini hladno pa se O.R.gI.JJA!:D
Cuj toplotni :)
Hajmo sad dusebriznici kad je osuti paljbu po drugim manje vaznim stvarima svi ste u redu, ne zna se ko ce prije upisati komentar, a kad treba komentarisati probleme, nasu stvarnost nigdje vas. Zali Boze studente koji nisu nizasto krivi
cool, svasta je moguce dole u Bosni:)
@Mostar , tako je jarane, slazem se, ovdje sto visi to i otpada,sramota a grijanje u domu u Mostaru, grijalica ili radi ili ne radi u sobama.
boli vas briga sto studenti u mostaru nemaju doma. hebalo vas grijanje
studenti nikad zadovoljni... dobili gratis objekte... i sad se osilili... bagra...nista drugo...