Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to sa "patriotama"! Dok su na vlasti prosipaju patriotske priče i pljačkaju a kada izgube izbore onda sve koče i nije im stalo do naroda ni sekunde. Izmislio im Milorad amandmane koji nemaju veze sa stvarnošću ne bi li malog povalio i da se student o sebi zabavi jer mu je počeo pronalaziti kriminal po čitavom gradu. Tri čovjeka a imaju 60 firmi i malo im!
Svi smo mi taoci politke
Bilo kako bilo rodio se kilo.
Draško ne da ce da ruši restorane nego ce da im još tri napravi...
Bavi se ti Draško Sarajevom i zločincima koji su ga napadali, a u Banjaluci ne možeš da dišeš kol'ko te je Baja priteg'o.
Dohakase Drasku. Dzaba si pobijedio
Pod uslovom da neganjaju korumpase , provjeru diploma, uzruoaciju zemljista i lokala tad Mile pusta novac
ovi SNSD-a mažu ljudima oči, čuj oni se bore za 500KM zdravstvenim radnicima...ma hajte molim vas
Gradjanima su plate isplacene prvog.. Mislite budzevani? Pa nek i oni nekad osjete kako je kad plata kasni 🙂
druže nisu to samo uhljebi iz gradske uprave, nema plata radnicima u socijalnim kuhinjama, vrtićima i ostalim preduzecima koja su vezana za grad
Jao budžeta i tuge, zato svi trče u Sarajevo glavni grad Bosne i Hercegovine gdje je budžet veći nego u cijelom bosanskom entitetu eres 😁😁
Pola eresa radi u Sarajevu, dovoljno rečeno, lijep pozdrav 😁
@BD Levatu nemoj da vam iskljucimo struju!? To hoces? Hoces li i da prebacimo koju kancelariju u Tuzlu?? Da malo onaj koeficijent prepolovimo? Levatu STA SE PROIZVODI U RAJVOSA?? Na kraju krajeva Who the fuckkk iz You? Hebo ti Bake familiju onu pogancersko-kleptomansko-parazitsku!
Podrska za "stanka" ...podrska za stanivukovica.Podrska za momka koji je nagrizao kriminalni kolac sa svih strana.Drzi se stanko.Federacija je uz tebe-i NIP!