Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce nama Bozo Ljubic sve da objasni. Porijeklom iz neke sirokobrijeske vukojebine, 20-tak godina bio na jaslama ove drzave, ministar nekoliko puta, zatim parlamentarne skupstine, domovi naroda, jedna kcerka ambasadorica BiH u vijecu Evrope, druga radi u Regulatornoj agenciji za komunikacije BiH, brat mu bio po parlamentarnim skupstinama i domovina naroda takodjer, a sada je ombudsman za ljudska prava BiH, zet ratni zlocinac i bjegunac iz BiH.
@bosq23 a inače zubar po struci
Gospodo Juzni Srbi, mozete samo da kmecite. Nikad necete dobiti treci entitet. Ko vam to potpise, napravice najvecu izdaju Bosne. I ako vam neko potpise, bosanski narod to nece dozvoliti. Nece vam pomoci ni ovaj traktorista Dodik, sto ga gurate zajednickim rukama sa ovim sumskim srbima, i Beogradom i Zagrebom. Ako vam se ne svidja, razgulite u Njemacku.
sta ocekivati od onih koji idu na slavu 9 januara dana kad je pocelo ubijanje i progon hrvata.
Ljubićemo hrvatima guzicu ako budemo željeli u EU. Tako su oni radili i slovencima. Ali SDA neželi na zapad nego na istok. A tamo Srbija. Zato Erdoan i pravi autoput.
opet ovo udruzenje ribara nesto pametuje
Godinu dana nakon izbora nema vlasti, to je puno gore nego što fali neko statističko izvješće koje u NATO-u hoće ili neće doživjeti sve da ga Dodik sam odnese tamo. Ovo pokazuje nestabilnost a muslimanska strana hoće da prakticira jednoumlje i pokazuje silu, to je glavni razlog zastoja. Ništa ovdje izrečeno nje nelogično, a komentari ovdje su samo odraz mržnje prema hrvatima.
3 lesinara na slici.. *ebem im pleme!
''BIRAČKA VOLJA'' je volja članova stranaka i njihovih familija koji redovno izlaze na izbore.
Srpska i Hrvatska politika je da se unosi sto veci haos u Bosni od strane BH-Hrvata i BH- Srba, znaci rat jos nije zavrsen. Bosnjaci budite na oprezu!
Hahaha nece moci po vasem ovaj put. Lp Za DOM, SPREMNI!!!!
Evo neka nestane Bošnjaka za 24h! I šta ovi iz HNS-a misle? Da će Hrvatima svanuti radi toga? Mislite da sljedeći korak velikosrpske ideologije neće biti izlaz na more? Tačno je da je Hrvatska "Olujom" pomogla da se Bihać sačuva, ali je isto toliko tačno i da je Bihać stvorio preduslove da se ta "Oluja" uopšte desi!!! Čovjek koji NIKAD nije povukao svoje stavove o Velikoj Srbiji sjedi u srpskom parlamentu, i budali je jasno da je njegov sukob sa Vučićem obična farsa.
Boli vas briga. Vi ste i u EU i u NATO.
@Termiti Istina al nemožeš budalama dokazat da upravo radi ono šta Dodik i hoće od BiH da napravi - tri koraka iza Srbije u svemu. Dodik je u najboljem položaju u BiH, tako je od Daytona i to je realno stanje s kojim se muslimani moraju pomirit, preglasavali oni hrvate ili ne.
Hrvati sve krive, a jedini najveci krivci za sve su oni. Uvijek su sve u sutnjo lose radili, uvijek su se pravili fino, a oni su najgori od svih na balkanu!
@SalahudinKOH Ljubomora te iskida, takav si nam najdraži! :D
Dobro veče UZP ovci.Šta ste sada naumili.
Ovi se plaše samo novih izbora i možda da im propadne plan za izborni zakon
Vidi metuzalema, kome su Hrvati povjerili budućnost svoje djece. Sva trojica rođena kad nije bilo ni struje a kamoli nečeg modernijeg.
vidi ovih lešinara
Svi su krivi osim vas, je li tako? Bolje i na rubu krize nego s vama metuzalemima na vlasti.