Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodanov otac, Mirko Praljak, bio je pripadnik jugoslavenskih tajnih službi. Tako je Mirko Praljak radio svoju patriotsku misiju goneći po škripama po Hercegovini preostale ustaške vojnike. I kao takav, naravno, ponio na leđima ogromnu mržnju mnogih preživjelih koji su imali svoju rodbinu, sinove, braću među Pavelićevim vojnicima", govorio je o Praljku književnik Abdulah Sidran. http://www.index.hr/
Dulo nije ništa slagao. Mirko je u to doba časno izvršavao zadatke odbrane FNRJ. Od koga je drugi Praljak branio Bosnu? Od Muslimana?
@1970BobaBeograd - sigurno svojoj domovini i svom narodu, bolje misli nego što je Dobrica Čosić / otac nacije / mislio svome narodu!
HNS je udružena zločinačka organizacija.
Pitam sve koji misle da se radi o individualnoj odgovornosti pojedinaca. Da li je zlocin necija individualna odgovornost ako ga u tome podrzava velika vecina naroda iz kojeg zlocinac dolazi ? Kako protumaciti ovu podrsku ratnim zlocincima kao individualnu ili kolektivnu odgovornost? Mozda je odgovor u europejskim vrijednostima
Ovi gore su ideološka podloga UZP, a ovi koji su osuđeni su samo bili izvršioci, tako da se od njih nikada i nikakav drukčiji stav ne može ni očekivati.
1156 Bosnjaka je poginulo braneci Hrvatsku od Srbijanske agresije, a ucestvovalo je oko 25000 Bosnjaka u jedinicama HV od 1991-1995. To HDZ katolicki cetnici ne spominju vec kako vidim na poskok.info spremaju novi rat. Pa dobro neka im bude. Koliko ja vidim na svim komentarima od katarze u Hrvata nema nista i nema nista od suocenja sa istinom. Srbija je napala Bosnu pa izgubila Kosovo. Sta ce Hrvati izgubiti ako nastave ovako?
Koliko ja vidim na svim komentarima od katarze u Hrvata nema nista i nema nista od suocenja sa istinom. Srbija je napala Bosnu pa izgubila Kosovo. Sta ce Hrvati izgubiti ako nastave ovako? Tudjamnova salveta dokazuje namjeru Tudjmanove Hrvatske, desna obala Nerteve Hrvatima , lijeva cetnicima a Bosnjake pustiti niz Neretvu. Bog nije tako htjeo, ima Boga pa makar ga vi ne priznali. Praljka nije ubio Bosnjacki otrov niti cetnicka puska. Praljka je ubila osveta starog mosta.
Rece Covic iz Dodikove guzice. Vracamo se u studio. Vremenska prognoza. Tiru riru riruu ri ru Danas ce biti pravo LJEP dan.
Rece Covic iz Dodiklve guzice. Vracamo se u studio. Vremenska prognoza. Danas ce biti pravo LJEP dan.
Sve nevine ubice u Hagu !!!
Covicu ti si sljedeci , ubio !!!
Zašto Klikx objavljuje opširno saopćenje UDRUŽENJA GRAĐANA koje ni samo ne zna šta pišu - sve 'zbrda-zdola', besmislice i laži! Haaški tribunal nije formiran kao 'mirovna politička misija' nego kao sud za počinjene zločine. U Daytonu potpisnik nije bila nikakva tzv. HRHB, nego predstavnici tri države: BiH, Hrvatska i Srbija. Bh. delegaciju je imala 3 člana i JEDINO K.Zubak nije htio potpisati sporazum - znači: LAŽETE!
Rodila vas majka, tako pametne! Tražili da se na referendumu 1992. koristi Livanjsko pitanje i glasa o podjeli RBiH na etničkom planu i niste krivi? Svjesno u miru odlučili da podijele narode i zatvore ih u torove!
Zar se ne mogu pomirit sa istinom, drugo su srbi oni i sad sanjaju veliku srbiju, dogovor tudjman vs milosevic su ocinile ovo.
Lažu vas djeco, svi su se ovdje borili PROTIV "onih" drugih a svi se kunu da su se borili za SVOJE ... I tako je na sve tri strane ... ! ! ! Kad vam o tome kažu istinu bit će vam puno lakše shvatit ovaj prokleti rat i njegove posljedice i puno lakše ćete živjet jedni kraj drugih i jedni s drugima ... Nažalost, u nasljeđe vam ostavljaju težak " posao " da se tom suživotu morate učit nanovo ... !!! !!! !!!
teze? kakve teze budale ono sto je dokazano nije teza nego cinjenica
Oni nikako da shvate i da se pomire da su u Bosni i da je ovi i njihova domovina. Umjesto da je zajednicki izgradjujemi oni samo rade na blokadi i unistavanju a opet najvise Hrvati Bosne pate. Boze, daj im pameti da vec jednom progledaju
Bosnjaci nisu napadali Hrvatsku niti u BIH se udruzivali sa cetnicima protiv BH Hrvata ZATO NEMOJTE TRAZITI KRIVICU KOD DRUGIH NEGO OSUDITE SVOJE ZLOCINCE I DA ZIVIMO U MIRU . DOBRO ZNATE KADA JE GOTOVINA OSLOBODJEN DA SU BOSNJACI PRVI POZDRAVILI TU ODLUKU
@SenatorBL CETNIKA A NE SRBA
UZP vrijednosti