Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katolibanci bosanski. Mrš u Hrvatsku!
@marko063 fbih je neum,
@marko063 Što brbunjaš gosparu, jer si ti katolibanac, jer ti se gospe ukazuje? Što brabunjaš? Ne razumin te manjino.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo jedno te isto pričaju!!! Idite pobogu brate u Hrvatsku ako vam se ovdje ne sviđa! Ne može Čović da podnese što više nikad neće bit predsjednik! A ti Božo-ostavi se ćorava posla i bavi se medicinom, doktor si, nisi stručan za politiku klempo klempavi!!!
Ovdje hebe lud zbunjenog. I jedni i drugi nam serviraju svoje tumacenje odluke u predmetu "Ljubic" i svako citira samo one pasuse iz teksta koji mu odgovaraju. Ovdje bi najbolje bilo da Ustavni sud sada napise i tumacenje svoje odluke. Zasto se Ustavni sud ne oglasi u interesu javnosti i protumaci svoju odluku. Ako je sud donio odluku koja se moze tumaciti i ovako i onako onda nisu obavili zadatak kako treba. Sijaju smutnju medju narodom. Nekoga ovdje treba poslati na biro za rad.
Bošnjaci poštuju ustavni sud kad to njima odgovara...u protivnom se seru i na Bosnu i Hercegovinu i njen zaustavni sud
Vratit će se partizani .... .e vam ma.er Niko vas nije pomogao u BiH kao muslimani odnosno SDA. Vratit će se duh partizanski i svim fašistima j...t m...r za vazda. Fašisto nisu vama problem muslimani bosanski, preko SDA ste zakopitili. Ali neka znate NOP su i vama i njima problem. I kad tad ćemo vam stati u kraj za sva vremena. Ili vi nama ili mi vama.
muslimane treba ograditi žilet žicom i pustiti visoko naponsku struju okolo 23% rezervata ili ih humano preseliti u guntanamo da ne šire terorizam po europi.
Muslimani ne postuju: -odluke ustavnog suda -ne postuju cik i popis stanovnistva -zalazu se za antidejtonsko ukidanje RS(koja je temelj dejtona i ustava) -zalazu se za jednog predsjednika(takodjer u suprotnosti sa mirovnim sporazumom) Oni koji se kao najvise kunu u bih ne postuju niti jednu istancu drzavnosti BIH. ONI SE DAKLE NE BORE ZA BIH, VEC se bore za dominaciju na ovom podrucju. I svaki bas svaki ce pljuvati po ovoj drzavi. Nece proci islamofasisti
@zijancherus123 boli me neka stvar sta si ti, govorim sta muslimani ne postuju i zasto oni kao samoproglaseni patrioti su najveci rusitelji BIH
Kakve veze imaju muslimani sa odlukama ustavng suda? Ovdje se govori o domu naroda znaci Srbi, Hrvati i Bosnjaci.
Kmeeeee Kmeeeee Bas su lijepi kad kmece i tumace ustav i sudske odluke. Kmeeeeee Kmeeeee
Odrekli ste se svoje države,HercegBosne u Vašingtonu. To košta. Sad se morate ljubiti sa turkešanjama i trpeti bračne jade.
Covic euorpejac koristio zarobljenike iz logora tokom rata u BIH. Nijedan EU politicari ne bi se sastao sa COVICEM ikad da znaju za ovu informaciju.
Cvojek koji je zarobljenike koristio je bio na celu predsjednistva BIH. NAJVECI APSURD. Da EU politicari znaju ovu informaciju nikad nijedna se ne bi sastao sa COVICEM.
Nosonja je u pravu, ovo su kamenjarski pokatoličeni srbi.
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Ustavni sud sudi po « ustavu » kojeg parlament nikad nije usvojio? Pa to onda nije ni ustavni sud, ni ustav.
ako nema ustava nema ni drzave
ono kad UZP nesto pojasnjava, neprocjenjivo ...
bosanski muslimani su teroristi.
bosanski muslimani su teroristi.