Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj oni nesto odbacili, zamisli sad ja ubijem komsiju, sud me osudi i ja kao odbacim, kakve nebuloze, nikad neces u predsjednistvo konju, hebo te dodick a ti njega
I Hrvat sam i katolik i uopce ne mislim ovo sto ovi "profesionalni Hrvati" sto idu na obiljezavanje Dana RS-a kazu. A kazu da se UZP koristi da se eliminira hrvatski narod u BiH. Ne osjecam se eliminirano ako razumijem da svaki zlocin treba osuditi. Zasto bi iko normalan branio bilo koga ko je izvrsio bilo kakav zlocin ili krivicno djelo, a pogotovo tako gnusne zlocine kao sto su cinili Prlic i "ekipa"? Kakav covjek to moze da brani?
@politika.je Prlic i "ekipa" su najvece sramote hrvatskog naroda, kao i ovi sto ih brane.
@politika.je Njemci su se odmah poslije Drugog svjetskog rata suocili sa zlocinama koje su cinili njihovi "sunarodnjaci". Pa ih niko nije eliminirao kao narod. A Hrvate kao narod brukaju i eliminiraju ovakve izjave.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Koga još boli čuna za tom, HNS - NVO, fašističkom organizacijom?
Nikad ovaj idiot cirilicar vise nece biti clan predsjednistva, prokuzene su njegove zadnje namjere i njegova era je zavrsena pa sad moze kmeciti do mile volje.A ako se previse prenemago izgubit ce i ono sto trenutno ima.Preporucujem mu da okupi mladez i da im naredi da kruze po Rondou i da trube i bibicu sa autima mozda se nesto i promjeni,pih
Vi se nadmudrujte i ''ko fol'' svađajte ali ako penzija ne bude 5. februara, 6.- og sam na koncertu Ede Maajke i Frenkija sa novom pjesmom ''Udri bagru...''
NEKA ZIVI HERCEG BOSNA
Džukelo - može samo u tvojim i Čovićeim snovima! Dok je Bosne biće i Srbije i Hrvatske! Suprotno, ne se znaje Zare ima loptu!
http://www.nap.ba/images/slike/dretelj(2).jpg
Jao hohstaplera!
Još malo pa će i Pavelića proglasit Antifašistom,kad može Draža može i on,sve se ovo radi da se zaboravi Čovićev izorni debakl ,sad će izmišljat još i nekakav Šokački Entitet ,a više penzionera ima u BiH nego njih.
Da napomenem da je u HVO Mostar bilo 90% Bošnjaka iz Mostara i da su logor Dretelj osnovali HOS-ovci koji su velikim brojem bili Bošnjaci, da su Sabornu Crkvu srušili Bošnjaci koji su bili u HVO-u, bezbroj je takvih primjera u Hercegovini.
Crkvu su srusili pripadnici HVO-a. Nebitno kako se zovu, oni koji su je srusili. Ne lazi servine pokatoliceni. Vi ste najveci fasisti, ubice, koljaci djece........ Samo su vam cetnici ravni, vasi.
@janjineslanine Postoje vojne kartoteke u Uredu za obranu Mostar u koji su ti isti Bošnjaci dolazili da im se potvrdi vojni staž do 93'.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod ustaša ništa novo.....Blajburg majka za ove iz prvog reda....
ne vidim da iko od osca i ohr a oglasio,mozda su negdje u kazalistu u rs ima skoro svaku noc neko guslarsko vece
Kazu temeljne vrijednosti domovinskog rata mirotvorstvo sa nacionalnom ravnopravnoscu i zastita prava svakog pojedinca...hahaha..a ono ko se nesretan zadesio na teritoriji koju su oni "branili" sretan bio ako izvuce zivu glavu. Pljacka imovine , zatvaranje i protjerivanje su bukvalno bili pravilo za sve cije ime " ne valja".
Dobro je ovo, sto ti se svidi prihvatis od suda, a sto ne odbacis. Bas onako proevropski.
Ove ustase postadose gore od cetnika vidi se da su se ujedinili sa dodikom sve poricu ali nam nemogu nista dzabe se ujedinuju jacismo od nji
Čović ebe ne vadi, svaka čast😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Svim ustasama zelim brzu smrt
@VolvoXC60 Mjesalica, fangla, mistrija..sutra te cekaju u lijepoj nasoj stoga i ti odmaraj..mrznja ti ne pomaze
@KraljTvrtko01 vidi ustase sto se javlja