Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi što pišu da se izborni zakon neće mjenjati su isti oni (vecina)koji su pisali da njihov "građanin i zlatni ljiljan neće sa SDA u koaliciju....ma hajte molim vas
@Ero79 Upravo tako. Zabava za malu djecu. Ja bih promijenio naslov članka u Prije sjednice održan koalicijski sastanak HDZ-SDA-DF-SNSD da usklade buduće naslove po novinama kako bi se narod štogod zabavio..
hehe sami da sobom raspravljaju 😂😂😂😂
HNS je nevladina organizacija !!............................... Nesto kao pickin dim !!
Nece im biti bas ko bubreg u loju ako Hrvatska ukine dvojna drzavljanstva, o cemu se suska. Nece se onda moci sjediti na dvije stolice.
I ja sam juce raspravljao sa svojim peijateljima o izbornom zakonu i dosli smo do zakljucka da je izborni zakon dobar i da je u skladu sa europskim vrijednostima.
ugroženi i čović i bevanda.pare ,pare sve se vrti oko para
Greska bosanske politike je vjecita defanziva, samo neka reagovanja...
Bal vampira!
dudlajte ga skutori
Samo dalje sanjaj te!! Vi koji to pozeljkujete zivite u pogrešnoj drzavi!!
sejdo na haparatima
trla baba lan da joj prodje dan.
Ovi iz HNS-a baš vole sastančiti. Sami sebi svrha.
HNS-Hag Naguzio Seljobere...