Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam prijedlog: Hrvati što napune nek plaćaju svoje, Bošnjaci što budžeta napune nek svoje plaćaju. pa da vidimo ko će prije da umre od gladi.
Bošnjaci. Jer što napune ode za gradnju džamija, hamama, medresa i vila za SDA
Ok ako ti kažeš ali ne vjerujem
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo oni sto se nisu ispjeli uhljebiti nigdje do sad prave sebi radna mjesta. I dalje pod plastom domoljublja i patriotizma...provjerena metoda
idealno bi bilo da svaki kanton preuzme brigu u svojim braniteljima pa nek izvole nek im daju u pticijeg mlijeka ako zele.
dvokomponentno ljepilo
Pod hitno ukidanje pod institucija i jacanje centealne vlasti
Okolo kere pa na mala vrata uvodzenje treceg entiteta i komadanja drzave
Politicko sranje od kojeg nikakve koristi ne mogu imati ni pripadnici hvo-a ni armije bih, s druge strane para ima ali se slijezu u dzepove politikanata,profitera i razno stranackih uhljeba te od njih treba uzeti i dati borcima.
A da predložite da ga svakako ukinete! Koje više ministarstvo za boračka pitanja 22 godine nakon rata. Da ne govorim da u svakom katonu imate opet isto to ministarstvo, kao i službe za boračka pitanja na općinskom nivou. Pitate li se jeli to normalno?
da se dijeli fond na 2 dijela, pola za 2miliona ljudi, a drugo pola za pola miliona
@vrhbosnica i sve je uredu ali odkud toliki broj boraca....
@HM 2011 ma dobro, procentualno govoreci je ovakav bio vjerovatno i odnos u broju vojnika 4:1
Pa da, tako je. Ova drzava treba davati boracke naknade i onima koji su branili BiH i onima koji su je napadali. Treba invalidninu da ima i borac koji je branio drzavu, kao i onaj sto je cinio zlocine u Stocu nad Bosnjacima, organizovao logore po Mostaru i sl.
@politika.je A ima i onih koji su se suncali na obalama Dalmacije pa im je neko dao odlikovanje "Tudjmanov trolist" pa su sad prvi u redovima HVO-a.
@politika.je A ima i onih koji su se, dok je rat u BiH trajao, suncali na obalama Dalmacije pa im je neko dao odlikovanje "Tudjmanov trolist" i sad su prvi u redovima HVO-a. Kukavice su to velike! Znaju samo pljackati, vikati da su ugrozeni, rusiti mostove i ubijati neduzne!
Koji više borci i branitelji. Ko vas je tjerao u rat?????? I sad tražite prava. Ma nije valjda. Ko je koga uopšte branio i šta je branio sve jedan nesretnik koji je nosio pušku, pa evo sam ja. Pojma nemam kad svedem račune, šta sam uopšte radio. Sve je to bila šuplja priča.
570 miliona? Nemojte nas vise braniti molimo vas...
Sto nebiste i uveli u prava i one iz postrojbi HV, koji su zajedno sa HVO napadali i vrsili agresiju na BiH i njene gradzane.
Misliš muslimane
Ovaj prijedlog "zaboravljeni branitelji" je dobro smisljen potez HDZ-a, da im osigura i uveca glasacku bazu.A neka budzet federacije plati MMF kreditima.
Kakvo dvokomponentno, sto se u covicevoj HNS kuhinji priprema, a sve sto se podjela u federaciji na svim osnovama, znaci, a drugo nastancali ste laznih borackih rjesenja da to ni Americki budzet ne bi podnio, pa jos dodajte i imaginarne neke, cuj, "zaboravljene branitelje".
pa ovo je sve coviceva suplja .sta je sve obeco svome narodu braniteljima a nusta uspunio nije ,idu izboru ,pa cemo sada tenzije i na nacionalnu okrenuti...a daj boze da ja budem ugrozen kao sto su hrvati u bih....
hercegovacko neretvanski seljaci. e to ja HNS saka jada seljaka