Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo nista kako ratuju nas KCUS i Vojna bolnica
Lova je bitna, narod je ne bitan, sve se vrti oko love i ko ce vakcinu prodavati
Ne svadjajte se hajlovino
Zna se da su rusi jedni od boljih naucnika svijeta. Da se najbolje amtematicke zbirke su ruske itd. Ne mogu se poredit njihov sistem sa zapadnjackim kursem od godinu i po koji mnogi zavrse i smatraju se magistrima i doktorima :)
@emir0303 jesu dobri, muzicari, matematicari, pisci itd, ali preskakati procedure koje su propisane za pravljenje vakcine je van pameti. To nije bas sčim se treba igrati. Ono sto je svijet pokazao je da su i u ovakvim sitacijama razjedinjeni sto nije dobro nikako.
@emir0303 ja ne vidim rat izmedju istoka i zapada vec rat izmedju WHO uvlakasa i onih koji WHO ne dozivljavaju ni 5%.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rat je počeo prije korone. Samo malo zemalja imaju velike rezerve zlata, jer kad krediti budu preskupi onda se mora uzeti rezerva. većina će zemalja u ovoj pandemiji i recesiji poslije zaglaviti.
Glavna karakteristika farmaceuta i pratecih strucnjaka je da pomazu covjecanstvu sto predano cine. Medju njima nema sukoba interesa, zarada im sporedna stvar, a ako neka druga kompanija bude brza za -lijek, oni presretno aplaudiraju. Ako je tako, podrzavam one koji se furaju na strucnjake.
Mi smo se opasno usutili,nebi me iznenadilo da se pojavi “Malinar i Sebija” sa “Kecom iz rukava”. Da ih shebemo sa nasom vakcinom.........
Ja znam da cu profitirati na berzi, nafta i gas ce poskupiti, zlato i srebro pojefitiniti. Svaka bitnija vijest vezana za vakcinu, broj smrtnih slučajeva utice na kretanje cijena...
Rusku dati bosnjacima i srbijancima
BANDA LOPOVSKA STVORILI SU VIRUS I POSLE NAPRAVILI VAKCINU DA UZMU LOVU ..VRIJEME PROKLETNIKA I SOTONA SPREMNI SU NA SVE UBICE SAMO DA UNISTE SVIJET NAJVECE UBICE SU KREAZORI VIRUSA.
Ima svasta na ovom svijetu, sve je laz osim smrti!?
Od kuronje napravise nuklearnu bombu. Jbo te deklo.
Dobro su Rusi prodrmali ove zapadne stručnjake, opet su bili brži i bolji. Čudno je to na zapadu, 21. vijek, tehnologija kakvu se ne može zamisliti, neograničena sredstva na raspolaganju, hiljade magistara i doktora sa najčuvenijih univerziteta i ne mogu skontati jedan virus. Ne radi se ovdje o nekoliko entuzijasta, nego o čitavoj armiji naučnika. I onda stiže vijest iz Rusije - evo vakcine. Šta sad da se radi? Aha, idemo je popljuvati, da ne ispadnemo nesposobni.
Sto kazu bez mene ko domina...
Malo smaraju ovi stručnjaci sa oprezom prema ruskoj vakcini. Cijeli svijet je na koljenima, umiru ljudi, ekonomija propada, poludili svi od ograničenja i sad kao trebaju razvijati vakcinu još godinu dana. Ma spašavaj svijet i ne serite više.
Ma jasno nam je odavno da se sve vrti oko para. Zapad ce na sve nacine opstruirati implementaciju ruske vakcine. Bas fino zabavljaju glupi narod dok se oni takmice oko profita. I nije ih briga nizasto drugo, ne varajmi se.
Amerika ne moze da vjeruje da je Rusija prije njih vakcinu napravila
@Nekoizmase1234506789 pa i nije.... rusi su patentirali vakcinu bez trece faze, tj, testiranja vakcine na velikom broju građana. Oni će je tek sad testirati na vojci, medicinarima i nastavnicima. Americka i oxfordska vakcina su u toj trecoj fazi testiranja. To sto rusi imaju, imaju i sve ostale kompanije koje rade vakcinu. Zato rusi nisu uopste objavili rad o tome jer nemaju sta da objave.
Dobar tekst 👌
@Jasmin-93 vidi se da nije copy paste teksta urađen, pisao je vjerovatno glavni urednik S. H su inicijali
Klasično za zapad. Ništa nije kvalitetno dok oni ne naprave. Rusi su prvi letili na mjesec a zapad poje m... svoja. E tako je i za vakcinu.
@5-12 Odakle ti da su Rusi bili prije na mjesecu ??