Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIFATA KULOVCA ZENU ZNAM PRIMALA JE U SVE TRI RUPE,SVE VREME RATA RADILA U TRI SMENE
Malo mu je ostalo još u toj fioci, vjerovatno će uskoro doći na red 5C, a zatim i luka Ploče, pa onda ko je ko u Bošnjaka. Ko će ove godine biti GLAVNI čoban.
Hare je otvorio fioku za predizborne magle. Svaka čast Hare ti si pravi laf imš uvjek svojhu publiku koji gutaju sve što im ti serviraš. Za takvo što se može reći samo svaka čast!
Gosp.Harise samo nastavi sa svojom borbom na unistenju cenicke stoke.Iskren da budem tvoju stranku ne podrzavam,ali tebe svakako podrzavam,kao sto ne podrzavam Lagumdjiju,ali zato podrzavam stanku SDP.
Nazalost, nece moci , srbi ne daju...
Ne budi siguran.......
Nije mi jasno, zasto te genocidne kre*tene drzite u predsjednistvu BiH????? Sto*ku treba marsnuti na Palama da cesaju svinje, kao sto su i navikli!
Cuj sta reci \"narod za viceve i sprdnju\" rekli su ti ljudi gore u komentarima
g l u p eto sta reci heebbo ih ti
najveci lopov prevarant i manipulator muslimanskog naivnog (necu reci g....g) puka. neko ko je vinovnik i potpisnik Deytona nam je uzeo ovdje svima da moralise a sve zarad puste borbe za ostankom na vlasti. osladilo mu se 20 godina supljirat, putovat, mlatit pare, uzimati donacije i procenat od svakog dila... sve u svemu mjesto kao stvoreno za kalibar necovjeka kakav je on. a tugo moja, naivni bosnje mu slijepo vjeruju i pored svega... sta reci za takav \"narod\"
dje si tico podla. zlo bosnjackog naroda. sto tu pricu nisi pricao poslije dobijenih izbora, vec se sad sjetio cigane.
pozdravi se ti lopurdo sa tih pola miliona koji su vani 15-20 i vise godina. to su strani drzavljani i samo ce se jedan mali dio njihA vratiti u postojbinu zemlju.... ali u kovcegu
SVAKO KO IMA SANSU DA DOBIJE NEKO DRUGO DZAVLJANSTVO ISKORISTICE TO,A I STACE NAM BIH PASOS KADA SE NIGDJE NE MOZE S NJIM:::SRAMOTA::::I HARIS SE SADA NESTO OGLASAVA PRED IZBORE...DO SKORO SE NIJE CUO ZIV::::
Kako ste uopste mogli donijeti takav zakon i kako tek sada shvatate kakvu ste glupost napravili ? Ova prica mi lici ko na pricu o autoputu kroz Bosnu !
Samo liberalne, građanske stranke i pojedinci mogu se boriti protiv bilo kojeg oblika diskriminacije, pa i ovog. Vi ste g. Siladžiću, doprinijeli širenju diskriminacije i mržnje. Ibrahim Spahić je najbolje rješenje za člana Predsjedništva, a Naša stranka-Nova Soc. Partija za parlamente. Velika greška što ne idu zajedno, ali nije kasno!