Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
H I T N O uspostaviti vlast na državnom nivou. Valja od nečega živjeti vidiš da nam dodik neda ni pare. A Sarajevo... Eto keša.
ZA PAMETNE BOSANCE I HERCEGOVCE KOJE ZANIMA NESTO VISE O PORIJEKLU NARODA BALKANA : OXFORD JOURNALS - U RUBRICI MOLEKULARNA BIOLOGIJA I EVOLUCIJA http://mbe.oxfordjournals.or g/content/22/10/1964.full KAO I NA http://www.facebook.com/Dina stijaKotromanic http://www.youtube.com/w POZDRAV SVIM DOBRIM I PAMETNIM LJUDIMA
Obecali ste referendum, sad ga i odrzite...
Autonomna pokrajina Zapadna Bosna isto raspisuje referendum. Zivio Fikret!
haj ba bosicu, dje zuris... polako, sad ce kaHva...
Ako ima Boga ima i pravde is vi SDS-esovci ce u paklu goreti...
Kome se to neđe žuri? Blago meni,jel to moguće.Da se Bosić brine o konstituiranju što prije,nečega što smatraju nakaradom,nakazom i slično.Svašata!
Oni koji su protiv ustava ove drzave to jest podrzavaju i dalje referendum nemaju sta da konstituiraju sa bilo kim iz federacije !!! SIKTER