Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opis psa - imao je usi, zube i rep
ZAKOLJITE SVE PSE I MIRNA BOSNA,AKO HOCETE MENI PLATITE 200 maraka dnevnicu,ja cu ih licno klati
nije rekao kako se zove, tako da vam ne mogu to javiti
nemojte tako pa sterilisani su, neće nikoga ujesti
kakvi vaš telefoni samo laži pričate ...pas mije mogo djete rastrgati svi telefoni vam van funkcije lažovi sve
Za rad ova dva telefona je izdvojeno samo 680 000KM naravno na godisnjem nivou. Sta se sa tim parame sve drugo moglo da uradi??? Vjerovatno nista kao ni sa 18 milijardi koliko je BiH zaduzena.
Kada te ujede pas,moras ga zapamtiti i pratiti da bih ga mogao prijaviti,davno sam rekao kuda prode Kozadra tuda se i trava susi tu nema nafake ni srece...
Nisam cula da je netko zarazen od pasa...cak ni onaj ciko sto je kod pekare Zeljo spavao sa desetak lutalica zimus...sto se tice parkova za djecu i ostalih povrsina, zaraznije su hrakotine i ostale izlucevine "finih" stanovnika Sarajeva kao i narkomanske sprice... neki se ocito manje razumiju u pse a vise u
kOJA JE OVO BUDALAŠTINA - SADA SEPARIRAJU CUKE, A GRAĐANI NEZNAJU KOJI JE OPASAN A KOJI NE. NE RAZLIKUJU mILETA, zLAJU žUTOG I dRAGANA OD POZITIVNIH, A KAMOLI CUKE JOŠ KADA TE GANJAJU! SAMO DVOCIJEVKA I U RAT!
Memorišite brojeve, pa zovite ali ne zaboravite detaljan opis, čiji je, ko mu je pasbabo, pasdedo, na koga liči. Bit će teško uhvatiti nasilnika bez JMBG a predlažem da sama žrtva na licu mjesta pokuša uhvatit psa napadača i zadrži ga dok ne dođe Inspekcija, po meni jedino realno iz ove osmišljene akcije.
BRAVO! Riješili ste problem pasa tako što ćete ih pobiti. Ostali su Vam penzioneri, studenti, nezaposleni, socijalni slučajevi, Vaši neistomišljenici... I njih ćete eutanizirati?
predizborni telefon koji ce zvoniti ali se niko nece javljati...
dok te pas ugriza ti lagano za telefon i nazoves ove brojeve, zaprijetis dzukeli da zoves ove brojeve i cuko prestane biti agresivan.
Baš kad čovjek pomisli, da ovi uhljupi ne mogu gore, oni urade ovo, i dokažu da mogu !?
A da podijelite dzukelama mobitele pa kad se budu osjecali lose da vam se sami jave!!! Na taj nacin ih mozda i nadjete budele. procjena da ih ima 12000 bas me interesuje kako ce te uhvatiti tog koji je nekog ujeo. A hocel se moci psi da brane na sudu? Mislim veca je vjerovatnoca da uhvatite nekog koji nije napao covjeka. Pa ce onda "neduznog" psa da uspavaju :(
pohvatat i inekcija. sta je bitnije te dzukele ili nekog da pojedu
izmišljaju sebi da uzmu pare
Kad če telefon za ujedanje ministara.???????
i sta ce oni sa ovim obrascima? guzu brisat kao sa nasim diplomama?